• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Wish

    En annan fråga...är det någon som vet om man får stå i svenska kön om man samtidigt håller på att titta på äggdonationer utomlands?

  • längtar74

    Först bara: Savasana, så roligt med fint resultat på VUL!! Stort grattisSkrattande

    Emmm: Nej, inte nu igen! Usch, så otäckt, men känns ju lite betryggande ändå med hjärtslag. Jag håller verkligen tummarna!

  • Hopp72

    Savasana och Mooki: grattis till fina VUL och jag håller tummarna för Emm28 att blödningen avtar.

    Uptomeism: tack för uppgifterna, tror jag ska vänta till v 12 fast det är jättejobbigt. Fick idag svar på hcg och det hade stigit till 972 i torsdags så nu känner jag mig lugnare.

  • Micro

    Wish: vi ställde oss i kö i Sverige men pga lång väntetid gick vi direkt vidare utomlands, inget som vi meddelade kliniken. När sonen var 6 mån ringde dom att vi var på tur, å då berättade jag o hon blev så glad för vår skull. Hon skulle kolla om vi fick kvarstå för syskonförsök men har inte hört av sig o vi kommer göra i Riga igen då vi har embryon där. Som sagt vi berättade inte.

  • Tulpa
    längtar74 skrev 2016-02-15 13:45:53 följande:
    Bara några dagar kvar nu då:) Håller tummarna för att allt går bra.
    Tack snälla :)

    Vad härligt Mooki och Savasana, grattis. Hoppas det, trots allt, går vägen även för er andra som är i ungefär samma fas.

    Den här gången kommer vi sätta tillbaks 2 st. embryon. Känns lite läskigt men nu är det dags för det "tunga artilleriet". Den här statistiken har jag fått från kliniken: Chans vid frysåterföring ca 35-40%. 2 embryon, chans ökar med 5-7%. Risk för tvillingar vid frysförsök ca 5%. Odlas embryona till 5-dagars 7-8% chans till samtidigt som man riskerar att tappa ca 40%. Vi kommer på AVAs rekommendation odla vidare 4 st och hoppas de går att frysa igen utifall fler än 2 klarar sig. Så, ca 50-55% chans. Jämfört med några ynka procents chans vid mina IVF-försök förra året, så får man väl vara nöjd och tro på detta :)
  • Tuttis

    God morgon! En fråga- jag går i vanliga fall på p-piller pga min endo vilket innebär att jag har mens var 28 dag. Nu när man ruvar räknar man Bim 28 dagar efter senaste mensen eller har jag tänkt helt fel?

    Dagens status på rd 11- ingen mensvärk och inget blod, minus på stickan. Blir galen. Man hoppas ju någonstans in i det sista..... tänk om man är en sån som helt plötsligt får plus från ingenstans. TD imorgon.

  • emmm28

    Tack för era fina ord. Natten var lugn utan värk men lite smådroppande. Verkar komma ännu mindre nu på morgonen. Min bm på spec tyckte jag skulle ha kvar min tid så nu väntar jag på inskrivningen... Känns väldigt märkligt; tänk om allt är på väg att ta slut. Hade velat få höra tydligare varifrån blödningen kan komma men vi får väl se vad som sker idag.

    Ha en bra tisdag!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016