Inlägg från: Logiskt |Visa alla inlägg
  • Logiskt

    15kg på två månader!

    Utflykt i verkligheten skrev 2016-01-11 14:44:09 följande:

    Tycker att det är lite lustigt med den kaxigheten som du ts har lagt till dig med...

    För antingen så har du just blivit varse denna information, och har därmed ingen erfarenhet som kan backa upp det du säger. Eller så har du gjort denna resa förut, och då undrar man ju varför du behöver göra den igen?

    Nåväl, oavsett... Tagga ner lite. Folk tenderar att vara mer lyhörda och mer mottagliga då. Bara ett tips.


    Tack för tipset! Men jag säger sanningar och ibland (läs ofta) svider det för oinvigda! Jag taggar ner dagen jag dör, livet är för kort för att vara en jävla mellanmjölkstomte, ingen har kommit speciellt långt i livet på att vara det

    Men som sagt, tack för tipset, men det hamnar i papperskorgen tillsammans med mellanmjölken! BANG!
  • Logiskt
    KakanSmakan skrev 2016-01-11 18:07:19 följande:

    Jag vill också ner i vikt. Jag har aldrig vägt så mycket som jag väger idag, inte ett enda par av mina jeans passar längre...(de går på, men det blir kamelfot och muffintop). Så tråkigt att jag valt att frossa i mat (bullar, glögg, ostkaka, mördegskakor, jordnötter, läsk och rulltårta är mina svagheter) hellre än att ta hand om kroppen. Jag kommer i första hand utesluta läsk och jos, och minska ner på hemmabakandet.

    Längd: 176 cm
    Startvikt: 67 kg
    Målvikt: 58 kg


    Gå in på min blogg så kommer alt lösa sig ska du se utan konstigheter. Du kan till och med ta en bit rulltårta varje dag om du så önskar! LYCKA TILL!
  • Logiskt

    Mitt inlägg har engagerat långt över förväntan, märkligt då det mesta jag skriver bara är sanningar och allmänt kända uppgifter för de flesta!

    Men som sagt, följ mina fortsatta inlägg på min min blogg. Det blir för rörigt att ha detta i detta forum då åsikterna viner högt och lågt!

    Nu kör vi, allihopa och även DU, mot drömvikten i god tid till sommaren! Så firar vi med ett par kexchoklad sen när vi är i mål!

  • Logiskt

    Ok, ger även här en kort viktuppdatering.

    Startvikt: 95,7kg
    Nuvarande vikt: 91,7kg

    Vilket betyder 4kg på en vecka. Enkelt. Lätt som en plätt.

    Väg dig flera gånger i veckan och räkna dina förbannade kalorier! Kolla in min blogg, lägger upp kanontips för hur man dämpar den eviga hungern

  • Logiskt
    Logiskt skrev 2016-01-12 21:25:19 följande:

    Ok, ger även här en kort viktuppdatering.

    Startvikt: 95,7kg
    Nuvarande vikt: 91,7kg

    Vilket betyder 4kg på en vecka. Enkelt. Lätt som en plätt.

    Väg dig flera gånger i veckan och räkna dina förbannade kalorier! Kolla in min blogg, lägger upp kanontips för hur man dämpar den eviga hungern


    En vecka var det inte såklart, det var ju på nio dagar. Det går fort ibland.
  • Logiskt
    v i r r a skrev 2016-01-12 21:48:23 följande:
    Exakt hur hungrig har du varit? Och hur funkar hjärnan, går det att tänka?
    Man är hungrig hela tiden första veckan, förutom när man precis ätit, en del av grejen. Efter första veckan, som för övrigt är helvetet på jorden, går det lättare. Klart man av naturliga anledningar inte alltid är så jävla pepp på möten samt att man fryser lättare, men i övrigt så vänjer man sig vid känslan och finner någon sjuk njutning i det. Antar att det är så ätstörningar kan börja.

    Jag säger ite att mitt system är sunt, bara att det fungerar
  • Logiskt

    De där med svält och att kroppen stannar av i fettförbränning råder det delade meningar om. Ska man nu vara extrem så skulle ma ju kunna säga att en begynnande anorektiker som äter två ärtor per dag därmed inte skulle gå ner i vikt och detta i fett, det hör man ju såklart själv hur dumt det låter.

    Men, det finns ingen anledning till att ligga på under 500 kalorier per dag, är övertygad om att det leder till ett problematiskt förhållande till mat om man lever på så lite näring i flertalet månader.

    Jag förspråkar ett tak på 1200kalorier. Och att man äter vad fan man vill

  • Logiskt

    Tips på att dämpa hunger finns på min blogg. Trött på alla dumheter där ute så ni fick två av de bästa tips ni någonsin kommer få.

    Ni kan tacka mig i sommar

  • Logiskt
    Aniiee skrev 2016-01-13 19:49:53 följande:
    Forskning håller med. Stor studie för två år sedan konstaterade att guppen som gått på VLCD (max 800 kcal) och gruppen som åt LCD (1200 kcal) hade tappat lika mycket i vikt efter 6 månader. (studien hade ca 30000 deltagare)

    Ingen skillnad om de gått på pulver, utstuderad diet (typ atkins eller dukan eller nåt) eller om de åt vad de ville, så länge de häll sin kcal-budget.
    Exakt det jag säger i mitt system också. Därmed kan vi konstatera att sunt förnuft, samt en oerhört stor forskningsrapport, säger detsamma 
Svar på tråden 15kg på två månader!