Inlägg från: Anonym (Vem börjar?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vem börjar?)

    Vår 4-åring såg pappa slå mig!

    Anonym (Nej) skrev 2016-01-18 19:50:09 följande:

    Låter av TS,att eftersom barnet såg det är hon orolig.Men själv då?Är det normalt hälsosamt förhållande ni har?svar :nej.Vad ska du göra åt saken?Har själv redan lämnat en sån man,vad skönt det det känns!


    Med tanke på att TS inte är ett dugg bättre, rivs och annat. Dessutom erkänner hon att hon ofta börjat. Försvara inte mamman när handlar om båda föräldrarna.

    Prata med er son gemensamt, erkänn att ni båda har gjort fel och att ni gemensamt kommer att söka hjälp eftersom ni vill att sonen ska känna sig trygg och älskad.
  • Anonym (Vem börjar?)
    Ankan36 skrev 2016-01-19 12:28:26 följande:
    Jag hoppas att du inte är kvar hos denna man utan har tagit din son och dragit där ifrån och själv klart ska du prata med din son om detta och att det inte är ok och kanske att ni går till en psykolog på bvc som kanske oxå kan prata med sonen och med dig och att du och mannen oxå går och pratar hos en psykolog om detta.
    Har du läst hela tråden där TS beskriver att det oftast är hon som börjar med att rivas, nypas. Kanske är det mannen som bör ta sonen och lämna TS. Självklart ska man inte provoceras, men någonstans är det svårare att stå emot när någon annan börjar!
  • Anonym (Vem börjar?)
    Anonym (bebe) skrev 2016-02-11 15:39:23 följande:

    ja e uppvuxen i misshandels hem. min mamma blev sönder slagen av mkn pappa . ja fick skydda henne flera gånger. Du är en idiot som låter dina barn uppleva detta. STICK därifrån. Min mamma gjorde aldrig det så ja stack som 13 åring. ingen kontakt än idag. Blev själv slagen ju äldre ja blev. Så säger de, Stick. Dina barn kommer tappa respekten för dig och fråga sig själva varför du aldrig stack om du inte gör något nu


    Läs TS innan du dömmer. TS är inte bättre själv, tror barnen tappar respekten även för TS
  • Anonym (Vem börjar?)
    Anonym (bebe) skrev 2016-02-11 15:49:54 följande:
    ja har läst den, skite ri vem som börjar. hon/han får separera . Idioter som utsätter sina barn för detta. även om ja aldrig slagit dig, så ska du aldrig kunna slå mig bara för ja provocerar dig eller kallar dig för saker. Då har du problem. Och barn ska aldrig inhela jävla helvetet få uppleva våld!!!!
    Håller helt om att barn inte ska uppleva våld. Men tycker du att vårdnaden ska tas från båda TS och hennes man? Uppenbarligen går de båda över gränsen. Någonstans verkar det som om de flesta barn vill vara med sin mamma och pappa, givetvis utan bråk, gräl och våld. 
    Jag tycker de ska söka gemensam hjälp!
Svar på tråden Vår 4-åring såg pappa slå mig!