Inlägg från: Fröken R |Visa alla inlägg
  • Fröken R

    BF Oktober 2016

    Hej alla!

    Hoppas på en bebbe i oktober, men vet inte vad jag ska tro. Plus/inte plus? Vad säger ni, girls? Ser jag i syne? Men är det inte ett liiiitet streck? Dock BIM -5 idag, så lite tidigt att testa. Men man är ju så ivrig!

  • Fröken R

    Gulliga ni!

    Ser nu att det i princip inte syns någonting på kortet, men i verkligheten var det faktiskt ett svaaaagt! Hoppas inte spökstreck, bara! Kram

  • Fröken R
    stajlish skrev 2016-02-03 15:41:15 följande:

    tror det är på g ja.. man anar ju ett streck.. vilken ruvardag är du på?


    BIM -4 idag, så precis på gränsen att det går att testa. Men man är ju då ivrig!!! ????
  • Fröken R
    Jean89A skrev 2016-02-03 16:45:48 följande:
    Alltså de är ett streck där så de är positivt. Så Grattis
    Hoppas att det tar sig...! Hade missfall i nov, vecka 5. Så rädd för att förlora det lilla fröet igen...!
  • Fröken R
    olgaisback skrev 2016-02-03 20:20:33 följande:

    Jag ser ett streck och då är du ju gravid =) Men vänta till BIM minst och testa.


    Ska försöka hålla mig! BIM på söndag!
  • Fröken R
    weralou skrev 2016-02-06 18:54:01 följande:

    Hej! Jag vill också vara med på ett hörn :) Jag och sambon har försökt i åtta månader och denna månad tog det sig tack vare clearblues digitala ägglossningstest :) En hel vecka diffade Natural Cycles med testerna..

    Det är vårat första barn som är beräknat till 9 Oktober :)

    Gällande symptom så märker jag ingenting fysiskt, jag trodde inte alla att jag var gravid när jag tog testet i onsdags som visade plus. Tog ett digitalt test igår som visade "gravid 1-2 veckor".

    Psykiskt känner jag av det mest. Vi har ju längtat jättelänge och jag är självklart jätteglad med samtidigt snurrar tusen tankar i huvudet.. Jag har ett jobb som komplicerar allt ganska mkt och som kommer göra att jag måste berätta för min chef relativt tidigt då jag måste byta arbetsuppgifter. Det är så stor förändring och frågorna jag har tar aldrig slut! Hoppas kunna lugna mig lite med denna grupp..

    Ska bli så roligt att följas åt, GRATTIS till oss!! :))


    Åh, känner precis som du rent psykiskt. Ett smärre inferno inombords...! Först lycka. Sen jättenere. 1000 tankar snurrar. Är hela 33 år, första barnet, stabil sambo sedan 10 år. Så "borde" bara vara superglad..! Hoppas kunna lugna mig jag med. Kram & grattis!
  • Fröken R
    weralou skrev 2016-02-07 01:07:40 följande:

    Samma här! Både jag och sambon har stabil inkomst, varit tillsammans många år och har pratat barn sen dagen vi träffades i princip så på den fronten finns det inga frågetecken. :)

    Tanken på om man klarar av allt det här, kommer vi att klara av att uppfostra ett barn tillsammans? Vad händer om det inte funkar och vi måste gå isär, vad ska barnet då säga? Haha. Som sagt, tusen frågor och många av de jättekonstiga.. :)


    Ja...! Märkligt, märkligt...! :)
Svar på tråden BF Oktober 2016