Inlägg från: Sötnöten |Visa alla inlägg
  • Sötnöten

    BF Oktober 2016

    Hallå och grattis alla blivande oktobermammor!

    Jag är 30 år och min man är 35 (blir 31 och 36 i år) och är nu gravida och har BF 7/10. Det är mitt tredje barn och min mans andra. Vi bor i Göteborgstrakten.

    Jag är även med i en annan oktober tråd och jag har startat en FB-grupp för oss som har BF i oktober, och vi är några st med där nu. Vill ni gå med i den så kan ni skriva till mig privat här på fl vad ni heter och beskriv gärna lite hur er profilbild ser ut ifall det är svårt att hitta er. Jag lägger då till er tillfälligt som vänner för att kunna lägga till er i gruppen. Jag har gjort gruppen hemlig så det går inte ens att söka på den.

  • Sötnöten

    Hallå och grattis alla ni nya! Hoppas allt går som planerat! Vill bara tipsa om att det finns en FB-grupp som ni kan gå med i om ni vill! Den är hemlig så det går inte att söka på den. Ni får isf skriva till mig eller Aime här på fl så kan vi lägga till er i gruppen. Eller ja, först måste nån av oss bli tillfälligt vänner med er på FB för att vi ska kunna lägga till er i gruppen!

  • Sötnöten
    Madre2014 skrev 2016-01-30 20:45:39 följande:

    Hej allihopa :) Grattis till er alla som plussat! :*

    Jag heter Sabine & är 22 år, har en dotter på 1 år & 6 månader. Väntar du mitt andra barn. Är idag v6 & enligt gravidappen är jag beräknad 1 Oktober. Tror själv de blir minst 2 veckor tidigt då dottern föddes 2 månader för tidigt. Det verkar vara ärftlig då min mamma fått oss alla för tidigt också. Jag går gärna med i en hemlig Facebook grupp :) Kul å snacka med andra mammor! :D


    Grattis till plusset! Skriv PM till mig vad du heter så kan jag leta upp dig. Beskriv gärna din profilbild ifall det finns fler med samma namn.
  • Sötnöten
    Fröken R skrev 2016-02-02 20:26:55 följande:

    Hej alla!

    Hoppas på en bebbe i oktober, men vet inte vad jag ska tro. Plus/inte plus? Vad säger ni, girls? Ser jag i syne? Men är det inte ett liiiitet streck? Dock BIM -5 idag, så lite tidigt att testa. Men man är ju så ivrig!


    Skymtar ju ett väldigt svagt streck! Bara att hoppas det ökar inom ett par dagar!
  • Sötnöten
    Parksandrec skrev 2016-02-04 01:19:55 följande:

    Hej alla! Grattis till ert plus!

    Jag har väntat på mensen och eftersom den är oregelbunden har jag inte riktigt vetat när den är sen. Jag tog ett test idag men trodde aldrig... Blev så paff. Jag har. Haft några missfall i vecka 6 och 7 och tycker den första tiden är lite jobbig. Jag och min sambo har försökt få barn nr 2 ett tag nu. Ettan är född november 2013. För mig är familjeliv en plats att få ägna mig åt att tala om graviditeten anonymt. Jag har svårt för att dela det på Facebook tyvärr. Det verkar som om många vill flytta till en grupp där. Om det finns fler som jag som hellre har ett nick på familjeliv (det är förbjudet på Facebook) så hänger jag gärna med er här.


    Här står det nåt jätteklokt folk kan inspireras av.
    Självklart ska du hänga här om det känns bättre för dig! Men kan trösta lite med att FB-gruppen är helt hemlig! Det går inte ens att söka efter den! Vi som är med där är helt anonyma för varandra även om vi ser alla namn. Sen är vi alla i samma sits, ingen vill outa sig. Sen finns det två enkla regler för gruppen! 1: Håll god ton mot varann! 2: Det som sägs i gruppen stannar i gruppen! Följer man inte dessa två regler riskerar man att inte få vara med! Så för att gå med måste man tillfälligt bli vän med mig så jag kan lägga till medlemmar i gruppen.

    Du är välkommen när du känner dig redo!
  • Sötnöten

    Jag har svarat några av er som vill gå med i FB-gruppen men är svåra att hitta. Missa inte att titta i era inkorgar!

  • Sötnöten

    Hej och grattis alla nyplussade!

    Vi har en FB-grupp för BF oktober 2016. Den är helt hemlig så det går inte ens att söka på den! Alla är i samma sits och vill inte outa sig. Även om vi ser allas namn är vi helt anonyma för varandra.

    Om ni vill gå med, pm'a mig ert namn och beskrivning på er profilbild så letar jag upp er. Vi måste först bli tillfälligt vänner för att jag ska kunna lägga till er i gruppen.

    Välkomna när ni känner er redo!

  • Sötnöten

    Nu har jag skickat meddelande till dig. Så titta i din inkorg!


    Filippak94 skrev 2016-02-07 08:37:30 följande:

    Jag skulle också gärna vilja hoppa in på Facebook men har ingen aning om hur man skickar personliga meddelanden här.

    Jag såg att det var så man skulle göra men vet inte riktigt hur. ????


  • Sötnöten
    okt_bebban skrev 2016-01-21 02:39:41 följande:

    Hej på er!
    Det fanns ju inget inlägg för oss som har BF i oktober, så jag startade ett :)
    Idag köpte jag ett digitalt graviditetstest och det visade: Gravid 1-2 veckor, men entligt graviditets appen så är jag 4 veckor (3+4)! Vet någon hur bra dom funkar? 
    Detta är min tredje graviditet.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-01-25 22:16
    BF 1 oktober!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-02-04 23:09
    För er som är intresserade så finns en privat Facebook-grupp! Ni kan maila sötnöten. Hoppas vi ses där.


    Privat, hemlig och jättetrevlig!
  • Sötnöten
    Evearr skrev 2016-02-08 11:11:22 följande:

    [quote=76315368][quote-nick]Evearr skrev 2016-02-08 11:07:31 följande:[/quote-nick]

    Grattis till alla +! ????

    Jag plussade förra veckan med barn nr2. Beräknad 6/10, så det blir isf 1,5 år mellan barnen ????

    Skulle gärna vilja vara med i facebookgruppen, men förstår inte hur man gör ????

    [/

    Haha, det blev visst massor av frågetecken pga smilesen i mobilen.


    Kul! Skicka privat meddelande till mig (lättast via webbläsare) med ditt namn och beskrivning av profilbild så letar jag upp dig! Gruppen är hemlig så det går inte ens att söka efter den. Jag skickar en tillfällig vänförfrågan och lägger till dig, sen tar jag bort dig som vän.
  • Sötnöten
    Anonona84 skrev 2016-02-08 12:34:13 följande:

    Plussade i lördags. Stod 2+3 så är i vecka 4- 5.

    Är så lycklig då vi haft problem att få.

    Fått hjälp via gynmottagningen.

    Hoppas verkligen att det ska gå hela vägen.

    Mitt första men sambon har barn sen förut. <3

    Hur går man med i fb gruppen?


    Jag har mailat dig, missa inte att titta i din inkorg!
  • Sötnöten

    Hej, jag har svarat några av er som mailat mig och vill vara med i Facebook-gruppen. Missa inte att titta i era inkorgar!

    Och om ni är fler som vill vara med. Maila mig era namn och utseende på era profilbilder så jag hittar rätt personer. Jag vänförfrågar tillfälligt för att kunna lägga till er i gruppen!

Svar på tråden BF Oktober 2016