• Trollsländan3

    Bildtråd BF JULI 2016

    Hej alla gravida!

    Tänkte att vi kunde dra ihop ett gäng som har BF i juli 2016 o dela med oss av bilder på magar, UL-bilder och allt annat fint vi fixar inför den nya familjemedlemen Hoppas ni vill hänga på.

    Själv har jag BF den 30/7-16 och klev in i v 14 idag.

  • Svar på tråden Bildtråd BF JULI 2016
  • LitetL
    cameleon skrev 2016-01-23 20:31:04 följande:

    Åh vilken rolig tråd! Första barnet. Bf 26 juli :)
    Vecka 14 (kvällsmage)


    Har bf samma dag som dig. Men på mig syns det ingenting än, möjligtvis väldigt lite utan kläder.. Var pä ul i förrgår allt såg bra ut, men känns ju konstigt ändå att man inte fått någon mage eller så!
  • Trollsländan3

    Hej! Vad roligt att några hittat hit!

    På morgonen är min mage mindre än på kvällen, så längtar tills den "riktiga" bebismagen kommer. Detta är min 4:e graviditet men 3:e barnet. Har hört att magen kan komma fortare om man vart gravid innab, men verkar inte gälla mig

  • cameleon

    Hur går det för er tjejer? Hoppas ni har det bra :)
    Har ni bokat tid för RUL? Själv har jag mitt den 23 feb, herregud en evighet kvar!

    Slänger in den senaste bilden på vår ärta. Det här var från v 12. Några mått fick vi inte eftersom ärtan var för stor för VUL, det gick inte att mäta ordentligt då.

  • Moorii


    Bild tagen för några dagar sen, efter frukost. Innan är den iiinte så stor :P bf 12/7 och idag i vecka 17 (16+2).

    Jag har tid för rul 18/2, så tre veckor kvar idag! Längtar så mycket, samtidigt som jag är väldigt nervös inför det. Men tiden kunde definitivt fågelläte lite fortare ;)
  • Trollsländan3

    Hej, jo de går bra. Imorgon går jag in i v 15 (14+0) o magen är de väl ingen större skillnad på. Ligger jag ner känns livmodern ca 5-6 cm nedanför naveln, så hoppas allt är ok där inne.

    Fick ingen bild när jag gjorde mkp, lite synd, men då såg allt bra ut där inne i v 12. Har RUL den 7/3, evighet tills dess o kommer att va i v 19+2 när de görs.

  • Trollsländan3

    Här är min lilla mage i v 15 (14+3) borde den inte vara större nu när de är 4:e graviditeten? Känner dock tydligt livmodern 5 cm nedanför naveln.

    Men inga rörelser än... Bör man bli orolig?

Svar på tråden Bildtråd BF JULI 2016