Inlägg från: Pira |Visa alla inlägg
  • Pira

    Bildtråd BF JULI 2016

    Hej,


    Vilken härlig tråd! Ska se om jag kan få in en bild :)


    Vi har bf i början av Juli men jag kommer önska kejsarsnitt och därför kommer väl bebis i Juni om allt fungerar som det ska. 

    Hur mår ni andra? Jag är i v 22 och fick tidig foglossning. Det är mitt tredje barn (med några år emellan dem) och magen är redan stoor ;)


    Är det några som bor i Göteborgs-området? Jag är hemma och sjukskriven. Det hade varit roligt att träffa andra gravida.

  • Pira
    cameleon skrev 2016-02-25 13:41:14 följande:
    Jag skulle också gärna träffa andra gravida men jag bor inte i närheten, jag bor nära Västerås.

    Vad kul att du hittat hit :)
    Får jag fråga varför du skall önska ks? Jag skulle egentligen också vilja snittas men tror det blir svårt att få igenom.
    Jag har rädsla som sitter i sedan mina tidigare förlossningar. Vi skulle inte ha fler, på grund av det, men så blev det en till oplanerat, men välkommet såklart :)  Det var tuffa förlossningar, både mina barn mådde dåligt. Och jag, ja det går inte att beskriva. Så nej, jag vågar inte föda vanligt, även om det är det bästa :(
  • Pira
    cameleon skrev 2016-02-25 13:54:06 följande:
    Jaha, då förstår jag. Då borde det verkligen inte vara något problem att få det beviljat för din del!

    Nej får hoppas det. Men får ju dåligt samvete. Dels för att jag vet att det är bättre för barnet att födas vanligt men också för att jag främst vill det här. 


    Men vi kanske kan ses en dag ändå, mötas någonstans? :)

  • Pira
    Trollsländan3 skrev 2016-02-25 17:01:47 följande:
    Grattis till graviditeten o välkommen in i tråden Hoppas du får ditt ks beviljad!

    Jag längtar till min förlossning, även om de är smärta från hell.. Men upplevelsen är så cool tycker jag

    Tack!


    Ja det är speciellt, ont gör det men visst är det coolt. :)

  • Pira
    Misszandra skrev 2016-02-26 00:59:57 följande:
    Detta var inte menat till mig men svarar här ändå! Även fast jag knappt är halvvägs i graviditeten så är jag livrädd för förlossningen, jag är rädd för hur jag kommer hantera all smärta men vet också att det kommer vara sååå värt det när jag får se min lilla bebis för första gången. Men har varit nervös redan innan jag blev gravid och nu är ju den där inne och måste ut om typ 21 veckor, spännande och skrämmande på en och samma gång. 
    Jag tror att tankar kring förlossningen är läskig för alla, oavsett hur många gånger man gjort det :)
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-02 06:50:07 följande:

    Går in i vecka 20 idag :) Här får ni en bild på magen när jag sitter. Är väldigt randig idag, hoppas ni inte blir yra i huvudet..


    Fin bild :)
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-04 19:04:58 följande:
    Åh, det kommer gå så bra på rul :) Men jag vet, det var så himla nervöst!
    Hur gamla är dina barn?

    Jag var till bm igår och lyssnade på hjärtat och fick mitt moderskapsintyg, det kändes häftigt. Nästa vecka skall jag tillbaka och träffa en läkare, göra en gynundersökning för jag tror att jag åkt på någon infektion..

    Här är dagens mage vecka 20 (19+2)

    I helgen skall jag och min man planera in vilket datum vi skall åka till Ullared och shoppa åt lillan, jag vill gärna åka redan i mars men inte under påsklovet! Gud vad jag längtar dit, är så spänd på vad det skall finnas för babygrejer och vilka märken :)

    Fin mage! :)


    Vi var i Ullared häromdagen. Hade tänkt vänta lite längre men i och med min foglossning kände jag att det var lika bra.


    De hade en hel del. Köpte bland annat madrass till spälsängen (samt skyddet runt om), sängkläder, filtar, skötbordsunderlägg mm. Jag såg också framemot att åka dit, trist att det blir så dyrt varje gång bara ;)


    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    Misszandra skrev 2016-03-05 12:03:16 följande:

    Tänkte bara fråga här eftersom vi alla är mer eller mindre lika långt gångna. Vad har ni inhandlat än så länge? Och ni som har barn sen innan, hur långt innan rekommenderar ni att man köper nödvändigheter som barnvagn, spjälsäng, babyskydd mm? Tacksam för svar.


    Jag gick också och funderade på det. Detta är vårt tredje barn (fast några år emellan så vi har inget kvar) men har köpt lite neutrala kläder, säng- och vagnkläder. Vi hittade en begagnad vagn, en Urban Jungle på blocket som vi köpte igår. Tidigare graviditeter har vi köpt nya (Teutonia) men det kändes helt ok att köpa en begagnad (sålde våran via blocket själva). 
    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira

    Här är en bild på min gravidmage v 23. Den enorm och jag undrar hur stor den ska bli FörvånadGlad


    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-05 20:48:37 följande:
    Nej det går inte men det gör inget!

    Ja du har verkligen en rejäl mage, så fin :) Jag tycker jag har fått en "stor" mage den senaste tiden, trots det så har jag inte ens börjat gå upp i vikt än.. Min barnmorska sade att jag bör gå upp 10-14 kilo, när börjar dom komma då..
    Ja den är stor, större i verkligheten. Men tack! Den har växt mer de senaste 3 veckorna. Själva jag, alltså övriga kroppen har väl inte gått upp så mycket, men det är klart man ser större ut.
    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    Misszandra skrev 2016-03-05 22:30:32 följande:
    Har själv inga problem med att köpa på blocket, förutom typ kläder. Men min mamma ville köpa vagnen till oss så vi fick en ny eftersom det är första barnet. Vet vilken vagn jag vill ha men inte när vi kommer köpa den! 

    Nej precis, kläder och sådant vill jag inte köpa begagnat. Vi kommer få en spjälsäng av ett par vänner. Även om vi känner dem och så köper vi (eller har köpt) ny madrass ändå. Och bilbarnstol, det vill vi ha en ny.


    Ja våra föräldrar har köpt allt nytt till oss två gånger :)  Klart de tycker det är roligt att hjälpa till. 


     


    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-08 06:43:13 följande:

    Hörrni, vad behöver man köpa till sig själv? Det jag har koll på är amningsbh, bh-inlägg (finns det flera eller är dom bara till för att mjölken inte skall läcka igenom bh:n?), salva till bröstvårtorna, bindor.. Mer då?
    Bröstpump tänker jag inte köpa i förväg, det får bli efteråt om jag behöver.

    Idag har halva tiden gått för mig :)


    Det är ungefär det jag har köpt. Amingsbh och bröstmjölksnlägg (eller vad man ska kalla det). Det behövde jag sist för mjölken sprutade åt alla håll, haha ;)


    Annars är det bindor eftersom man inte ska använda tampong efter förlossningen. 


    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    Misszandra skrev 2016-03-07 14:47:35 följande:

    Blev flyttad till den 3e augusti istället så är inget julibarn jag bär på längre. Fick inte heller veta kön, tråkig nog. Den låg och knep ihop benen så vi inte skulle få se!


    Jag kommer antagligen sättas igång i Juni, så egentligen "hör" inte jag till tråden heller, men det spelar ju ingen roll. Bebisarna kommer när de är redo :)
    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-08 10:58:16 följande:
    Är det dumt att köpa amnings-bh redan nu? Jag tänkte ifall brösten blir ännu större när mjölken rinner till. Jag har silikonbröst och är faktiskt lite orolig att amningen inte ens kommer fungera men nu för tiden skall väl inte en operation ha någon betydelse för det.. Någon som vet?

    Jag avvaktar nog med bh-inköpet ett tag, eftersom jag måste lägga ganska mycket pengar på en bh (inte lätt att hitta bh:n med rejäl kupa och liten omkrets). Trist om jag lägger flera hundra kronor på en nu och sedan inte kan ha den..
    Jag har minst två vänner som har silikonbröst och har ammat. Det har fungerat. Jag vet inte hur länge de höll på, men det hade inte med inläggen att göra.

    Jag har ganska små bröst i vanliga fall (eftersom jag tränar en del) men nu och när mjölken kommer (i alla fall av tidigare erfarenheter) blir de ernorma.

    Jag tror att även om det nu inte skulle gå att amma, kommer du nog vilja ha en större bh men du kan ju vänta också. Det finns några billiga på Ullared, om ni ändå ska dit :)
    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
  • Pira
    cameleon skrev 2016-03-10 09:04:06 följande:

    Vecka 21 (20+1)
    Igår var vi och provkörde barnvagnar, vi bestämde oss för en Britax Go Next men har inte beställt den än. Väntar på besked om dom kan knåpa ihop ett paketpris med tillhörande babyskydd, hoppas :)


    Fin mage :)

    Kul med barnvagn :)


    Här delar jag med mig av tankar kring graviditet och annat. Välkommen! egosidan.blogg.se/
Svar på tråden Bildtråd BF JULI 2016