• minipeach

    Bli gravid med sojaisoflavoner!

    Har precis beställt, känner på mig att det inte tagit sig denna månad heller! Hoppas de hinner komma innan mensen. Vilka dagar ska du ta? Verkar finnas många olika teorier..? :)

  • minipeach
    AmIAlone skrev 2016-01-27 16:00:17 följande:

    Här är en 17 sidor lång tråd med inlägg från tjejer som blivit gravida med hjälp av sojaisoflavoner, samt massa info om vilka cykeldagar de tog detta, etc:

    community.babycentre.co.uk/post/a12154345/bfps_with_soy_isoflavones.


    Jag ska börja dag 2 med 200 mg tänkte jag, jag har också provat bidrottninggele, glandin, jättenattljusolja, rosenrot, bisolvon, progesteron samt pergotime. På oss hittar man inga fel och remiss är skickad till ivf- känns ju inte direkt som att man har något att förlora på att testa!
  • minipeach
    AmIAlone skrev 2016-01-27 22:02:35 följande:
    Precis, lika bra att testa allt. :)

    När ska du ha mens?
    1/2 så jag hoppas tabletterna hinner komma fram! Du då? Funderar på att ta Pergo samtidigt, vi får se :)
  • minipeach
    AmIAlone skrev 2016-01-28 08:04:04 följande:
    Pergotime samtidigt?! Är du galen, kvinna? Sojaisoflavoner fungerar likadant som Pergotime så att köra båda samtidigt kan i värsta fall göra dig överstimulerad och det kan sluta på sjukhus med massa cystor! Nej du, om jag var du skulle jag ta en sak i taget och se hur kroppen reagerar. :)

    Jag har BIM runt den 4/2 men jag kommer som sagt vänta till cykeln efter den pga min blockerade äggledare. Ska även resa bort imorgon i 2 veckor och vill inte käka soja på semestern. Så i början av mars kommer jag ta första tabletten. Längtaaaar! Håller dock tummarna för att du får ditt plus innan jag börjar. :)
    Haha! Oj då, tar en sak i taget då :) återkommer med rapport!
  • minipeach

    Jag hann aldrig börja! Fick kallelse till IVF och vågade inte härja med hormonerna innan! Du får berätta hur det går sen :)

  • minipeach
    AmIAlone skrev 2016-03-12 17:26:57 följande:
    Åh, vad spännande med ivf! När ska ni sätta igång då?

    Ja, ska berätta sen. Fick nääästan positivt på ÄL-stickan idag så borde ha ÄL på måndag skulle jag tro. Ska bli spännande att se om jag får starkare och ondare ÄL av sojan, jag läst att de flesta får det.
    Spännande :) vi ska på första mötet på torsdag så det är pirrigt!
Svar på tråden Bli gravid med sojaisoflavoner!