Inlägg från: Anonym (Måste) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Måste)

    Måste skönhetsoperera mig innan jag gifter mig! Någon mer?

    Jag har alltid tyckt jag varit ful i ansiktet, har även fått höra det av andra, av min mamma bland annat och min sambo har påpekat att min näsa är stor. Så det är inget som jag inbillar mig. Någon gång vill jag såklart gifta mig men då ska man ju vara med på en massa kort och känner jag min sambo rätt vill han även ha någon som filmar hela kalaset också. Som det är nu undviker jag att vara med på kort men på bröllopet kan jag ju inte direkt undvika det.

    Så jag vill alltså operera mig. Jag vill operera näsan, förstora läpparna något (vill ej ha ankläppar!), fixa till kindben, få bort mörka ringar under ögonen, fixa till min dåliga hy. Detta kommer ju såklart kosta en del så kommer ta flera år innan jag kan gifta mig. Är 30 år, men det är ju vanligt idag att gifta sig sent också så det gör kanske inget.

    Tänkte höra om det är någon mer som vill operera sig innan ni planerar giftermål?

  • Svar på tråden Måste skönhetsoperera mig innan jag gifter mig! Någon mer?
  • Anonym (Måste)

    Jag måste inte vara perfekt men nu är jag ful! Vill inte vara ful på bröllopet eller på bilderna från bröllopet. Det är ju bilder som kommer att hänga med mig resten av livet.

  • Anonym (Måste)

    Ingen som varit tvungen att operera sig innan bröllopet?

    Jag kommer ju inte vilja vara med på bild om jag inte opererar mig och min sambo kommer ju bli ledsen då. Bröllopsfoto är väl en rätt viktig sak? Tittade på bilder på mig igår, tog några "selfies" och vart ledsen över hur ful jag är. På vintrarna kan man ju skyla ansiktet med sjalar, halsdukar, luva och sånt. Men snart kommer en sommar!

  • Anonym (Måste)

    Jag tycker det är bra att de säger till vad som är fult så att jag kan fixa det. Sen ser jag det själv i spegeln och på kort att jag är ful. Har velat operera mig i många år nu men aldrig haft råd, men nu har jag ett jobb och har börjat spara.

    Jag tyckte att jag var ful redan innan min sambo och min mamma sa att jag har stor näsa osv. Har fått höra att det bara sitter i mitt huvud här på FL men nu vet jag ju att det inte gör det, att jag inte har BDD lr nåt utan är ful på riktigt så att säga.

  • Anonym (Måste)

    Min näsa är alltså stor OCH ful. Det är liksom en potatissnäsa. Är inget snyggt med den alls tyvärr. Jag har velat operera mig i mååånga år så jag har inte varit ok med att vara ful tidigare. Men det är först nu jag har råd med det. Vill för allt i världen inte vara ful på bröllopsfotona och när min sambo sa att jag har stor näsa så kände jag att jag verkligen måste ta tag i det här med att fixa till mig

  • Anonym (Måste)

    Jag tänker såklart inte säga att mitt barn har en potatisnäsa, vill mitt barn operera sig så är det något barnet ska kunna komma fram till själv. Är dock osäker på om jag vill ha barn, vill inte att de ärver mina drag! Stackars barn, behöva bli retade som jag blev i skolan

  • Anonym (Måste)

    Nej det är såklart inte bara det som gör att jag är osäker på att skaffa barn, har även en petsonlighetsstörning jag inte vill att mina barn ska ärva samt att jag är extremt förlossningsrädd och skulle aldrig i livet kunna föda barn.

Svar på tråden Måste skönhetsoperera mig innan jag gifter mig! Någon mer?