Inlägg från: Anonym (jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Känner mig taskig

    Jag tycker det låter på dig som att du har mer skuldkänslor än bara att du lämnade ut ditt nummer, är du attraherad av honom? Tycker du han är snygg?

  • Anonym (jag)
    Amanda nielssen skrev 2016-02-07 00:08:29 följande:

    Jag äcklas av den killen, tyckte verkligen inte han va snygg. Men tyckte bara jag gjorde fel jag borde bara sagt emot att jag inte vill ge mitt nummer trots att han sa att han menade att gå ut o käka som kollegor efter ja sa nej till att ge mitt nummer då jag har kille. Skulle aldrig attraheras av någon annan speciellt inte han


    Snubben verkar vara en klassisk buffel, de lever tyvärr gott på andras svaghet, de testar gränser och ser vilka som viker, ibland funkar det ibland inte, såna idioter behöver sättas på plats på en gång, minsta lilla tvekan och tecken på svaghet ser de som en chans att flytta fram sina positioner. Ser ingen anledning till att känna skuldkänslor, nej du har inte varit otrogen, möjligen har du gjort dig skyldig till svaghet, att du inte vågade sätta en tydlig gräns redan från början, men å andra sidan så fixade du strax därefter. Det är kanske det du skäms över? Att du inte var starkare, tydligare? Se som en läxa, nästa gång någon bufflig person försöker köra över dig (tjej eller kille) så drar du fram taggarna och visar var din gräns går från första början, man ska inte vara snäll med bufflar, då blir man bara överkörd.
  • Anonym (jag)
    Amandanielssen skrev 2016-02-07 13:29:36 följande:

    Tror nog det var min svaghet jag skämms över i detta läge precis som du skriver. Men hade ni som

    Pojkvän gjort slut med er flickvän eller tvärt om ifall ni fick reda på detta? Ifall situationen va samma att det var svaghet som gjorde att numret gavs ut men att man blockade numret direkt och inte haft någon kontakt med personen efter och även talade o. Att man är i en relation och den andra parten sa att det va som "vänner"


    Absolut inte, det är mänskligt att vara svag ibland eller missförstå människor och situationer, det gör alla då och då, antagligen din pojkvän med. Det är om det sker hela tiden som det blir ett problem, nån gång då och då är normalt. Man kan inte vara på topp hela tiden.
Svar på tråden Känner mig taskig