• Anonym (Me)

    Hur kan man gilla USA?

    Har bott här i nästan 20 år och skulle aldrig flytta hem till Sverige igen. Varför bo i misär när man kan bo som en furste?

    Det bästa med detta land är nog att dom har invandrarkontroll, dvs dom sätter krav på de som kommer in, man får bevisa att man inte kommer hit för att suga ut skattebetalarnas pengar, man vill göra rätt för sig och framförallt vara en produktiv och bidragande medlem till samhället.

    De skulle inte heller finansiera terroristgrupper här, så som de svenska kommunerna gör, där de låter fundamentalistiska terrorgrupper få sätta upp rekryteringslokaler under begreppet "vi vill engagera ungdomar", på de svenska medborgarnas bekostnad. Och Sverige är så fu%%#ing ryggradslösa och säger att "vi måste vara neutrala, vi kan inte säga att vi är emot tex Isis" osv, osv. Vet inte om man ska skratta eller gråta men man fruktar för sina nära och käras tillvaro, de som fortfarande är kvar i spillran Sverige.

    Hela Europa håller egentligen på att gå under pga mellanösternkrisen har förflyttat sig norrut. Problem får inte lösas, det är viktigare att skydda terroristers "integritet", att till varje pris inte "kränka" de som vill skära huvudena av oskyldiga människor än att skydda de etniska medborgarnas fortsatta välfärd i fred och säkerhet. Vad fan har hänt egentligen?

    Det är clowner som styr och de styr folket rakt in i en bergsvägg och folket står som fågelholkar men har blivit fråntagen sin rättighet att få protestera och yttra sig öht.

    Samt att här får man tjäna pengar, även grova pengar. Man straffas inte när man är framgångsrik heller. Man har rätt att besitta och framföra sin åsikt, för här är begreppet åsiktsfrihet inte endast en innehållslös floskel.

    Sverige skyddar och värnar om terrorister och det är nåt jag skäms över. Är så glad att jag drog därifrån.

  • Anonym (Me)
    Sarakechi skrev 2016-02-09 15:21:49 följande:

    Jag har besökt NY, underbart var det!

    Folk är så vänliga, skulle man råka bumpa ihop med någon i folkmassan, ber de om ursäkt innan man hunnit öppna käften :P


    Det beror nog på i vilken "hood" man befinner sig i, vilket kan göra skillnad på liv och död.

    Men amerikanarna är nästan lite överdrivet artiga. Här säger dom "excuse me" även om dom bara går förbi en i livsmedelsaffären när man står och väljer i cornflakeshyllan. Tycker inte att man ska behöva be om ursäkt bara för att man går i en affär, men eftersom jag har vett nog att ta seden dit jag kommer så gör jag likadant. Vill inte framstå som en oförskämd jävla invandrare, haha.
Svar på tråden Hur kan man gilla USA?