Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Ingen lust

    Jag har så många frågor som surrar i mitt huvud.

    Jag och min man har varit tsm i snart 6 år, vi älskar varandra oändligt och har pga det vi gått igenom tillsammans ett väldigt starkt band. Vi har en tvååring som har börjat vakna titt som tätt och bara att ha en tvååring blir man trött av.

    Vårt sex är fantastiskt och alltid fantastiskt så egentligen är det tillsynes inget fel.

    Men i flera år så har jag knappt lust, lyckas man ta sig dit så funkar allt men det är att ta sig dit som är svårt.

    Jag förstår att jag som är deprimerad och mår väldigt dåligt kan ha minskad sexlust och eftersom jag är gravid och det är bara klumpigt och jobbigt och en del favoritställningar är bara att glömma nu.

    Men det som är så konstigt är om jag tar ett bad t.ex eller om jag är ensam hemma då kan jag bli jätte låt och måste leka med mig själv. Det är det heller inget fel med men jag får så dåligt samvete, för i min värld betyder det att jag har mer lust med min man ur huset och då blir jag faktiskt ledsen på mig själv.

    Vi har dock ett lite mysigt sätt att tillfredsställa oss på, jag "leker" med honom medan han killar mig på ryggen, winwin, men det borde inte få ersätta sex oavsett hur bra han tycker jag är på att suga och runka.

    Och så var det ju det här med initiativ till sex, det tar han sällan nu för tiden eftersom jag så ofta sagt nej och det banar också väg för dåligt samvete.

    Om vi ska ha sex så vill det till att jag frågar om han är på och sedan går vi in till sängen och han klär av sig och jag klär av mig, skittråkigt!

    Hur fan tar man sig ur det?

    Jag skulle viljan ha lite mera spänning och jag vill att även han tar lite initiativ men han gör ogärba det eftersom precis som jag redan skrivit så säger jag nej så ofta att han ruttnat på den fronten.

    Han är världens bästa och gör så mycket för mig och jag önskar att jag hade mera lust. Jag vill inte ha sex med någon annan än honom i resten av mitt liv och han säger samma sak men då måste vi få det här att fungera.

    Jag har försökt förklara nu iaf, om någon förstår det här kom gärna med råd!

  • Svar på tråden Ingen lust
  • Anonym (Förvirrad)

    Tja visst finner han sig i det och jag tar ju som sagt hand om honom ändå så han är ju inte helt utan tillfredsställelse iaf men jag vill gärna ha mer sex och det är klart han vill det också. Jag mörker av lite frustration ibland om vi pratat om sex tidigare under dagen och sedan försöker få till det på kvällen och det inte går, vid ett sådant tillfälle blev han faktiskt riktigt sur men vem hade inte blivit det....

    Och när jag väl får lust så är det alltid fel tidpunkt...

    Jag menade att jag förstår att han inte vill ta initiativ och att jag inte klandrar honom men samtidigt önskar jag mera initiativ ändå eftersom det är ganska osexigt och inte alls tändande att fråga om han vill ha sex man vill ju att det liksom ska kunna komma helt naturligt någon gång ibland iaf, ja vem förstår sig egentligen på den kvinnliga hjärnan....

    Ibland när jag tar initiativ så fattar han inte så jag måste tillslut ställa frågan iaf och då skiter det sig för mig...då är det kört.

    Som sagt, sexet är helt jävla fantastiskt(ja i vanliga fall, nu är det bökigt och tungt) men att ta sig dit är för mig jätte svårt, vilket jag inte själv förstår mig på

  • Anonym (Förvirrad)

    Alltså vad fint ni skriver.

    Det stämmer verkligen allt och jag förstår, försökte inleda ett samtal igår som började via sms och sedan försökte jag ta vid där det slutade när han kom hem, men det kanske är lite känsligt eller helt fel tidpunkt att ta upp det, jag är så dålig på att välja tillfälle haha! Och jag kanske bör vara snällare emot mig själv och sluta slå på mig själv.

    Jag har verkligen gjort en del tydliga inviter som han inte fattat och då fått ställa frågan.

    Det är tur vi har "strokeystrokey" jag ger honom full njutning med mun och hand och han killar mig på ryggen som sagt. Men ja alltså kanske jag pressar mig själv i onödan, vad gäller sex så bryr han sig inte om att komma själv utan ger 100% för mig istället och säger att Vad gäller honom så tar vi det nästa gång eller avsugning senare vilket ju är riktigt snällt av honom men jag brukar oftast insistera på att han gör färdigt också alternativt att han får sin avsugning på en gång. Han är alldeles för snäll!! Jag tror jag ska be honom vara lite mera självisk nästa gång, det kan han må bra av tror jag.

    Men ja jag känner att en gång i månaden är lite för lite för oss båda men som vi alla konstaterat så är det tröttigt på kvällen när man väl kan.

    Jag ska se om inte jag kan försöka ta en ny approach vad gäller diskussionen om vårt samliv, det kanske hjälper.

    För övrigt så är just "strokeystrokey" något som jag kan säga är ett hett tips, men det går väl att vara flexibel och byta ut killa på ryggen/avsugning mot något annat beroende på vad man gillar. Det är väldigt mysigt iaf om man tittar på film på kvällen och så.

Svar på tråden Ingen lust