Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Funderar på att lämna Sverige :(.

    Komisk när man försöker inbilla folk att brottsligheten inte ökar när det är som en epidemi av våld och ofredanden som polisen inte klarar av..

    Ja ts vi är fler. Särskilt när man läser att Sverige har näst högsta våldtäktsstatistiken   i världen så känner man att man inte vill stanna kvar här..

  • Anonym (...)
    Kladdkaka1234 skrev 2016-02-14 23:28:30 följande:

    Om ni känner att ni måste flytta och invandra till andra länder för att ni inte känner er trygga, borde ni av några förstå flyktingarna. Det är väldigt mycket farligare där dom flytt ifrån.


    Jaha? Och din poäng är?
  • Anonym (...)
    athanatos skrev 2016-02-14 23:23:26 följande:
    Men var ska du fly? Det ser nästan likadant ut i hela Europa. Sverige är inte särskilt unikt, kanske lite men inte mycket.
    Som ts var inne på. Till ett annat Skandinaviskt land. Och jo våldtäktsstatistiken ser väldigt annorlunda ut..
  • Anonym (...)
    Anonym (Roligt) skrev 2016-02-15 02:38:27 följande:
    Troligen Östeuropa. Tjeckien kanske, är ganska västerländskt till sättet, men har undvikit mångkulturen.

    Sverige och Tyskland tog emot flest förra året och fortsätter att ta emot många. Frankrike är mångkulturellt och till stora delar dysfunktionellt sedan länge.

    Man får titta öster om den gamla järnridån för att hitta länder som inte dragits med av de vänsterliberala och postmoderna ideal som går ut på att släppa in miljoner kaotiska invandrare från tredje världen.
    Fast där finns det ju en hel del social misär? Är inte andra länder i Skandinavien bättre. Där har ju vansinnet inte gått en bråkdel så långt. Finland t ex?
Svar på tråden Funderar på att lämna Sverige :(.