Inlägg från: alice85 |Visa alla inlägg
  • alice85

    Funderar på att lämna Sverige :(.

    lagge2 skrev 2016-02-17 08:30:34 följande:

    Fantastiskt bra inlägg...jag håller med till 100 %

    Vem bryr sig om skatter när ens barn inte kan gå på stan, åka buss eller besöka badhus.

    Rasismen riktar sig mot svenskarna, det är vi som blir överfallna, våldtagna och rånade. Varför talas det aldrig om denna rasism ?

    När de fåtal incideter som är omvända (skolmordet och gänget på centralstation är de enda jag kan komma på) så blir det ramaskri i massmedia. När mordet på IKEA sker eller mordet på tjejen som jobbade på flyktingförläggningen, eller alla dessa våldtäkter och knivrån sker....då är det mest snack om att tankarna går till gärningsmannen...HERREGUD !


    Men va det skrevs ju MASSOR om ikeamordet? Och vilken seriös journalist skrev i det läget att tankarna går till gärningsmannen? Tjejen som mördades på flyktingförläggningen hade fö. libanesiska rötter, inte för att det spelar någon roll... och när det skedde kan jag inte heller påminna mig om att någon journalist lyfte fram gärningsmannen som någon att tänka på.
  • alice85
    lagge2 skrev 2016-02-17 19:12:07 följande:

    Framförallt var det väl polischefen som var oförskämd och satt och ojade sig över den stackars gärningsmannen i SVT....och det var även en lokalpolitiker (S-kvinna) vars tankar också gick till gärningsmannen.

    Visst skrevs det litegrann om IKEA-mordet....men ställ det i proportion till skolmordet så är det väldigt olika bevakning.  OBS jag tänker nu på skolmordet där en svensk var gärningsmannen...övriga skolmord (där gärningsmannen varit invandrare) som har skett senaste tiden har ju nästan försvunnit helt ur nyhetsbevakningen. Det är ju liksom poängen med mitt inlägg.

    Nä, jag tycker absolut inte att det spelar någon roll att hon hade libanesiskt ursprung utan självklart är det henne man ska tänka på och inte gärningsmannen. Jag har svårt att förstå att någon som "flyr" till Sverige tycker att rätt metod att återgälda denna gästfrihet är att knivmörda en ung tjej som jobbar för att hjälpa honom.


    Det skrevs "litegrann" om ikea-mordet? Kom igen... Ikea-mordet får 414 000 träffar på Google-sökning. Skolmassaker Trollhättan får 4600 resultat. Även om en Google-sökning är en väldigt grov indikation kan du väl inte mena att det skrevs lite om Ikea-mordet?
Svar på tråden Funderar på att lämna Sverige :(.