• Progressiv

    Hjälp, 20 år och extremt liten penis!

    Det här kanske låter lite arrogant, men: Du borde inte tänka på din penis överhuvudtaget. Är tjejen du är "påväg in" i ett förhållande med någorlunda vettig så bryr hon sig inte heller.

  • Progressiv
    Värmandsbo skrev 2016-03-04 10:10:27 följande:

    Tack för svar, men saken är den att jag är så rädd för stt berätta detta eftersom jag levt hela mitt liv med stt gömma det, så hur ska jag ens förmedla det?:/


    Det skall du inte, när ni är redo för sex skall du bara njuta av stunden och inte tänka på penisen alls. Jag är övertygad om att hon fokuserar på dig som människa och inte storleken på ditt könsorgan.
  • Progressiv
    Värmandsbo skrev 2016-03-04 12:55:58 följande:

    Detta svaret va sjukt bra, för det är typ det jag är mest rädd för, att visa den liksom... För jag menar vill ju duscha med henne och mysa å allt möjligt men att va naken framför någon man älskar när man vet att allt inte är "normalt" känns väldigt konstigt:/ men tack för detta svaret, ska få min förhud fixad nu först och främst.. Sen så hoppas jag bara på att storleken inte spelar någon roll för henne :/


    Skulle du blänga snett på en tjej du duschade med om hon t ex hade riktigt små bröst?

    Tro mig, när ni befinner er i nakensituationer kommer hennes ögon att vara riktade mot dina egna, aldrig mot ditt könsorgan.
  • Progressiv
    Värmandsbo skrev 2016-03-08 14:50:48 följande:

    Jo just det.. Min penis är inte heller tjock... Och jag har väldigt små pungkulor... Är nervöd


    Kommer att gå galant!
Svar på tråden Hjälp, 20 år och extremt liten penis!