Inlägg från: havsblomman |Visa alla inlägg
  • havsblomman

    Mammor 40+ i Stockholmsområdet

    Lillydilly skrev 2016-03-04 15:17:11 följande:

    Startar en samtalstråd för gravida som är 40+ och vill dela erfarenheter och kanske även få kontakt med varandra.

    Fick för ett par veckor sen mitt livs största överraskning när jag insåg att jag var gravid, vid 45 års ålder! Mina tidigare barn är 21 och 23 i oktober när bebisen beräknas komma! Massor av blandade känslor och en hel del oro, men mest glädje över att jag faktiskt kan bli mamma igen om allt går bra.

    Hoppas det finns fler som jag!


    Hej, jag är gravid och 44
  • havsblomman
    Lillydilly skrev 2016-03-06 06:13:18 följande:
    Berätta mer! Var det planerat? När är ditt barn beräknat att födas? Har du berättat för omgivningen? Hur reagerade de? Jag väntar ett par-tre veckor till innan jag berättar för vänner och familj. Känner mig rätt ensam i min situation så jag är jätteintresserad av hur det känns för er andra.
    på sätt och vis var det planerat, hade börjat tänka mycket på en till, men fick höra att det skulle vara nästan omöjligt vid min ålder så då accepterade jag det. Sen insåg jag vid jul att jag trots allt var gravid! Jättekul först, men sen även ganska jobbigt... dels med illamående mm, men mest all väntan! Den har varit jättejobbig minst sagt. Väntan på missfall, väntan på inskrivning, väntan på att få göra MKP som jag var livrädd för, värst av allt: väntan på svaret från MKP, och igen väntan på missfall pga MKP i veckan ska jag göra ett ultraljud på en privat klinik för att se att barnet lever fortfarande och sen ska jag berätta, vilket inte blir kul tex på jobbet... däremot vet mina närmsta vänner.
  • havsblomman
    Lillydilly skrev 2016-03-15 07:15:06 följande:
    Hur gick det för dig?
    Tack det gick bra Jag gjorde MKP pga åldern och har BF 20/8... men måste säga att allt fortfarande känns overkligt, tror det blir lättare att förstå när jag börjar känna rörelser, några gånger har jag trott att jag kanske kanske känt något...
  • havsblomman
    Lillydilly skrev 2016-03-20 08:02:57 följande:
    Skönt! Har mitt första ultraljud imorrn, både nervöst och spännande.
    Vad roligt, lycka till! Det är otroligt att få se "hen" där inne
  • havsblomman
    Amaleons skrev 2016-03-14 20:59:57 följande:

    Hej på er. Jag är 43 och väntar barn den 12 sep. Mitt tredje barn . Har gåttvigenom kub med bra svar. Roligt att se att det är flera kring denna åldern


    Hej, jag väntar också mitt 3e i slutet av augusti och har hunnit bli 45
Svar på tråden Mammor 40+ i Stockholmsområdet