Inlägg från: Rakad Apa |Visa alla inlägg
  • Rakad Apa

    Hon vill ha öppet förhållande

    Om du inte vill detta så ska du ju inte gå med på det. Är nog ganska lätt att det kan uppstå svartsjuka som sabbar relationen. Kan ni inte testa att vara swingers då, att han sex med andra par?

    Om min flickvän skulle komma med det förslaget så hade jag nog varit öppen för det, förutsatt att man satte upp förhandsregler. T ex att man inte skaffar sig fasta älskare, eller att ha sex med någons vän etc.


    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • Rakad Apa
    Anonym (känner till) skrev 2016-03-04 18:07:20 följande:

    I mina ögon är detta otrohet, det hon menar känns som hon vill kolla om gräset är grönare på andra sidan


    Seriöst människa...
    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • Rakad Apa
    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 18:02:13 följande:
    Ja jag har varit inne på detta med klubb och swingers, då är vi liksom två och har iaf lite koll på varann. Men hon säger att hon är för oerfaren och inte vågar det än men är inte främmande för det i framtiden. Hon vill prova vanligt och utan mig först och det gör mig lite misstänksam, samtidigt som hon har en poäng i det hon säger.

    Det ska inte vara en fast älskare och ingen hon känner eller på jobbet, det har jag frågat och det är en förutsättning för mig.. Antingen vill hon bli uppraggad på krogen eller sexkontakt på nätet.
    Hade faktiskt oxå blivit misstänksam av det argumentet. 
    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 18:32:56 följande:

    Jag är inte negativ till tanken som sådan, jag unnar henne att leka lite och är själv nyfiken. Hon bedyrar att hon inte vill lämna relationen och att hon inte kommer att bli kär i någon annan. Men hur kan man lova det? Tiden känns inte rätt för mig, jag har inte tid och det känns inte som att vi är på samma nivå. Därför föreslog jag swingersklubb men det gick som sagt inte.


    Då är du ju inte redo för det än. Bara säg det som det är och det får hon ju helt enkelt respektera, gör hon inte det så är hon inget att ha.
    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
Svar på tråden Hon vill ha öppet förhållande