Inlägg från: Anonym (Mr & Mrs Prefect) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mr & Mrs Prefect)

    Hon vill ha öppet förhållande

    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 17:39:20 följande:

    Min fru och jag träffades som unga, hon var oskuld och jag näst intill. Vi har hållit ihop, gift oss och fått barn. Vårt sexliv är bra, vi provar lite av varje, hon är också öppen och nyfiken och säger iaf att hon blir tillfredsställd. Men nu vill hon plötsligt ha ett öppet förhållande, vara ihop med en annan man och ta igen lite av det hon missat då vi blev ihop unga. Hon säger att hon älskar mig över allt, det är bara nyfikenhet och hon vill passa på medan hon har en kropp som går att visa upp för andra.

    Jag är inte svartsjuk av mig och öppen för experiment. Men jag är livrädd att hon ska bli kär i någon annan och lämna mig. Och givetvis känner jag mig otillräcklig, fast hon säger att det inte är något fel på mig eller vårt sexliv.

    Hur ska jag agera?


    Uppenbart kommer det inte att fungera för dig och er! Det måste vara något som båda vill, och är trygga i..

    Vi har haft sex med andra, och troligen kommer min fru ha sex med en annan man snart... Men det är VÅR gemensamma lek, det är VI som tillsammans sätter gränser och regler och vi har båda Vetorätt utan att behöva motiverar något..
    Utöver det älskar vi varandra otroligt starkt och är väldigt säkra på varandra! Vi vill heller inte ha ett öppet förhållande, utan det är vårt äktenskap och vår lek!

    Hoppas du förstår skillnaden på situationerna..
Svar på tråden Hon vill ha öppet förhållande