Inlägg från: Anonym (StörreMindre) |Visa alla inlägg
  • Anonym (StörreMindre)

    Hon vill ha öppet förhållande

    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 18:02:13 följande:
    Ja jag har varit inne på detta med klubb och swingers, då är vi liksom två och har iaf lite koll på varann. Men hon säger att hon är för oerfaren och inte vågar det än men är inte främmande för det i framtiden. Hon vill prova vanligt och utan mig först och det gör mig lite misstänksam, samtidigt som hon har en poäng i det hon säger.

    Det ska inte vara en fast älskare och ingen hon känner eller på jobbet, det har jag frågat och det är en förutsättning för mig.. Antingen vill hon bli uppraggad på krogen eller sexkontakt på nätet.
    Ni kan ju hitta en dejt till henne tillsammans om du känner att det är ett alternativ? På samma sätt kan ju hon hjälpa dig att hitta dejt eventuellt...för att senare prova på att swinga eller hitta/leta par!? Känns annars som det är och blir för mycket på hennes villkor eller inte alls.

    Undrar fortfarande vart hennes önskan om detta har växt fram. Ser inte din trådstart eller senare inlägg nämna så mycket mer om det. Vad är det egentligen hon saknar i er relation som fått henne på dessa tankar. Hur länge har hon känt så osv. Visst, jag kan förstå att man kan bli nyfiken på andra och känna attraktion osv för andra, men vad är det då som inte finns där man är idag. Större eller mindre av något eller något annat?

    Förstår du vad jag menar? Jag skulle exempelvis kunna tänka mig att ha sex med äldre och eller yngre än mig själv eller ha sex med en kvinna som har stora härliga bröst eller någon som är absolut ohämmad och gärna ser att jag dominerar osv. 

    Men inte bara för att vara med någon annan för att känna hur det är att vara med någon annan.

    Skulle gissa att hon har tänkt igenom detta långt längre än vad hon talar om för dig. Kanske för att det inte är helt lätt att prata om saker som detta, men även för att hon just vet mer än hon kanske vill eller vågar säga.
Svar på tråden Hon vill ha öppet förhållande