Inlägg från: Anonym (LindaPuss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (LindaPuss)

    Jävla vegan!

    Varför kan inte ni veganer acceptera att vi som äter kött gör det? Ni har ingen rätt att bestämma vad vi köttätare ska äta och ej!! Vilken idiot som har skrivit artikeln, hon är så sjukt respektlös! Men ni veganer som resonerar så, behöver väl inte åka tåg, buss, bil eller flyga flygplan heller? Ni kan ju gå eller ta cykeln. Ni kan ju cykla från Stockholm till Göteborg också kanske? Jag äter kött men jag går mer än vad jag åker bil. Är så jävla trött på idioter som ska bestämma vad jag ska äte eller ej.Ni om några är stora egoister! Jag äter kött hur mycket jag vill! Punkt. Vad tycker ni? Här är artikeln.
    nyheter24.se/nyheter/kronikor/831320-kottatare-ar-var-tids-storsta-egoister

  • Svar på tråden Jävla vegan!
  • Anonym (LindaPuss)
    Anonym (Vegan power!) skrev 2016-03-14 11:19:15 följande:

    TS! Guuud vad du överreagerar på en liten liten text som är svar på någon annan text! Alltså ifall du blir så kränkt av att någon kritiserar din kost, varför ens bry dig? Släpp det. Respektlös? Jisses! 

    Fattar inte varför vissa som är väldigt positionerade i vissa frågor eller liksom är väldigt FÖR eller EMOT något söker upp sådana här texter, läser och orkar engagera sig i att bli så arg. TYDLIGEN tycker du om att äta ditt kött osv så gör du så. Ingen bryr sig. Bryr sig någon är det väl deras problem liksom.

    Du läser in så ooootroligt mycket i en sådan liten text. Suris!!!!


    Och du ska respektera att jag äter kött "Vegan power". Det är faktiskt provocerande.
  • Anonym (LindaPuss)
    Anonym (Rio) skrev 2016-03-14 12:40:22 följande:

    Haha din tråd bevisar endast att det behövs många fler veganer, eller i alla fall insatta i ämnet som orkar prata om köttkonsumtionen. Fast det är få som orkar på grund av alla puckon som uttalar sig utan kunskaper och som är så självcentrerade att de till och med skriver kränkt-trådar.


    Är du dum eller? Veganer måste också känna sig kränkta isåfall som måste skriva på media om sina dumheter.
  • Anonym (LindaPuss)

    Alltså bara för att jag tycker veganer ska visa respekt mot mig som köttätare betyder det inte att jag känner mig kränkt. Antar att ni vill att folk ska ifrågasätta precis allt som ni gör eller? Eftersom man tydligen är "kränkt" när det ända man vill ha är respekt!!

  • Anonym (LindaPuss)
    Anonym (den jävla veganen) skrev 2016-03-14 12:28:46 följande:
    Och du ska respektera att jag slår mina barn och våldtar min fru.
    Pucko. Att vara köttätare är inte olagligt till skillnad från barnaga och våldtäkt!!
  • Anonym (LindaPuss)

    Att läsa era svar är bevis på att veganer inte har något vett i skallen alls. Precis som jag misstänkte. Liksom jämföra våldtäkt och barnaga med köttätande som någon gjorde här, är idioti. Och det är också idioti att påstå att jag är kränkt bara för att jag vill ha respekt. Antar att ni aldrig blir provocerade av nånting alls? Nu lämnar jag denna tråden. Tack för mig.

Svar på tråden Jävla vegan!