• Cia33

    Fler Rmc Linköping ruvare?

    Jag fick också tillbaka ett tredagars på rmc i Linköping den 11/4, så vi var nog där samtidigt. Detta är mitt andra försök. Tyvärr har jag inget i frysen. Fick bara ut 3 mogna ägg och bara ett tog sig.

  • Cia33
    Hope2016 skrev 2016-04-19 17:28:45 följande:

    Ja vi var 3 par där på måndagen, försöker komma på vem av paren ni är ????

    Vi fick ut 14 men jag hade fruktansvärt ont av mitt plock då de även tömde mig på vätska från en av äggledarna, ingen skön upplevelse men tacka morfinet vet jag ????

    Så nu har vi 6 st blastisar i frysen som väntar,

    Hur går det för dig? Några känningar?


    Inga direkta känningar mer än att det känns ömt i magen då och då, men det är troligtvis från lutinusen. Mitt äggplock gick riktigt bra denna gång, men tack och lov för det smärtstillande. Tyvärr så hade de inte så mycket att plocka. De gjorde ett ganska tidigt äggplock då de förra gången plockade 14 blåsor men bara 6 ägg. Så de trodde att en del ägg hade smitit iväg för tidigt.

    Vi var ett av paren med en skäggig man. Den lite mer storväxta av dem.
  • Cia33

    Håller med om att ruvningen är fruktansvärd. Jag är livrädd varje gång jag går på toaletten.

  • Cia33

    [quote=76552022][quote-nick]Hope2016 skrev 2016-04-20 08:57:21 följande:[/quote-nick]O tyckte så synd om min nu på sista Äp, han blev svimfärdig och dålig. Han tyckte det var obehagligt att jag hade ont så han höll masken och visade inget föränn vi var färdiga, då såg även teamet att han inte mådde bra så blek och yr som han blev...

    Börjar redan nu planera inför nästa insättning då jag har svårt att tro att det blev något nu :([/

    Jag låter inte min man bra med inne på äggplocket. Jag vill inte behöva oroa mig för att han blir dålig får inne. Han är redan väldigt spruträdd. Han är däremot med in vid insättningen.

  • Cia33

    Inga känningar annat än nåt som känns som början till lätt mensvärk. Men eftersom jag haft det senaste veckan så hopas jag att allt är som det ska. Men det börjar bli nervöst. Sist började jag blöda på ruvningsdag 12.

  • Cia33

    Läkarna i Linköping är helt underbara. Jag har mest haft Karin. Hon är lite speciell och väldigt rakt på sak, men hon känns väldigt kompetetent och omtänksam. Även Susanne som gjorde mitt sista äggplock var jättebra. Och sköterskorna är helt underbara.

  • Cia33
    Hope2016 skrev 2016-04-22 18:05:04 följande:

    Ja men hon var inte lika empatiskt förra gången tyvärr 2007, hon tom vägrade ta i hand o sa att hon inte hälsade så på sina patienter, så därav att jah blev förvånad denna gången :)

    Hur går det för dig?


    Ingen förändring, ruvar på. Håller alla tummar för att det ska gå bra. Hur känns det för dig?
  • Cia33
    velicious01 skrev 2016-04-23 02:49:30 följande:

    Hej :) vi har med precis skickat remissen. Enligt min läkare så är de 6 mån väntetid, 3 med vårdgarantin. Sen så kan de ju få in avbokningar o man då får komma in lite snabbare :) men hör att en del får komma in väldigt fort o en annan vänta länge.

    Men vad kul (eller kul o kul, men du förstår ;) ) då kanske vi får starta till hösten båda två då.


    Vi fick träffa läkare ca 1 månad efter att remissen gick iväg, men det kan nog variera beroende på tid på året.
  • Cia33
    Hope2016 skrev 2016-04-23 23:07:20 följande:

    Hur går det med ruvningen?

    Här drog mensen igång som en klocka idag

    , dock jävlas den och från stund till stund ändras färgen med :( mensvärken är bortblåst men testade negativt idag så jag tror inte det visar annat på td


    Det går bra med ruvningen. Men det är nervöst. Speciellt när man ska på toa på morgonen. Ibland känns det som att det händer saker i kroppen, men det är svårt att säga vad. Har något som liknar lätt mensvärk nästan dagligen vilket är lite läskigt. Å andra sidan så har jag haft det under nästan hela ruvningsperioden. Längtar till testdag så man vet.
  • Cia33

    Hej, tänkte meddela lite goda nyheter. Jag testade i morse och det var positivt! Kunde inte fatta att det var sant. Var tvungen att titta flera gånger.

  • Cia33
    Hope2016 skrev 2016-04-27 21:51:32 följande:

    Stort grattis, håller tummarna så allt går bra :)

    Här är det tyvärr negativt så vi får fokusera på fet vid nästa mens, ????????????


    Tråkigt. Hoppas det går vägen på nästa försök.
  • Cia33

    Verkar tyvärr som jag fått ett tidigt missfall. Började blöda igår och det har fortsatt idag kombinerat med rejäl värk i magen. Ska ringa rmc när öppnat igen och se hur vi går vidare. Känns bara så hopplöst just nu.

  • Cia33

    Testade negativt idag. Så det var ett missfall. Pratade med rmc och har fått ny telefontid i slutet av maj.

  • Cia33

    Jag måste tyvärr göra om allt igen och eftersom jag inte verkar kunna få något till frysen så är nästa försök det sista innan vi måste gå till ett privat alternativ och betala för det. Och det är inte direkt billigt.

Svar på tråden Fler Rmc Linköping ruvare?