Inlägg från: Anonym (Den bedragna!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Den bedragna!)

    Ni som kommit vidare TILLSAMMANS efter att den ena haft en affär...

    Jag är den bedrgna! Det har varit jävligt tufft att komma dit jag är nu. Det är långt ifrån bra, men hyfsat okej. Jag gjorde valet för ett par veckor sedan att "glömma" vår historik. Allt från vår första träff till dagen då livet rasade. Det är mitt sätt att hantera all skit, börja om från början liksom. Jag kommer nog aldrig känna den trygghet jag kände innan. Jag kommer nog inte känna den villkorslösa kärlek jag kände innan. Men på något sätt har jag tagit beslutet att acceptera allt detta. Nu är det extra jobbigt då den som var den andra vägrar släppa taget. Människan har trakasserat oss i 8 månader nu, dock mindre nu sista månaden/månaderna.

    Har varit svårt att lägga fokus på att reda ut alla tankar man har när man inte får vara ifred.

    Min sambo ångrar sig och försöker verkligen få mig att må bättre. Som det skrevs högre upp så känns allt vi upplevt som en lögn, och det är nog det jobbigaste. Men det verkar som om det går att komma vidare.

  • Anonym (Den bedragna!)
    Anonym (S) skrev 2016-04-27 06:01:12 följande:

    Starkt av dig!

    Hur lång tid har det gått sedan allt rasade? I vårt fall var det en lång affär och allt uppdagades för två månader sedan. Det känns väldigt otryggt fortfarande och som du skriver är känslan att de tidigare åren tillsammans bara varit en lögn. Jag har svårt att både gå framåt eller ifrån.... Starkt av dig att våga ta ett beslut och leva bredvid honom igen.


    Det har väll gått ca 8-9 månader. Och det var en affär på ca 1 år. Man har sin bra och dåliga perioder. Vet inte om jag vill påstå att jag egentligen är stark, snarare svag som inte lämnade när allt kom fram. Men nu har jag lovat mig själv och sambon att ge det en chans. Vi båda vet om att det kanske inte kommer funka. Men vi tar en dag i taget. Värst av allt är ju hjärnspöken som man inte blir av med. Gäller verkligen att säga till en själv att man går över gränsen ibland. Önskar dig verkligen lycka till i dina beslut.
  • Anonym (Den bedragna!)

    I mitt fall hade vi det toppen bra, tyckte även min partner säger han.

    Vi var fortfarande som nyförälskade, mycket skratt, sex och busiga upptåg. Vi åkte på weekend resor, låg i sängen hela dagar osv. Så för mig så fanns det inte ens i min vildaste fantasi tal om otrohet.

    När jag frågat varför, så får jag till svar att han från början var osäker på mig och sen vågade han inte avsluta för att han var rädd att förlora mig. Jag märker att han ångrar det han har gjort men det tar inte bort att allt vi haft känns som en lögn. Han nämner gärna några av dom "underbara" minnen vi har tillsammans. Själv har jag nog lagt allt det bakom mig, det var med någon helt annan. Jag ser inte honom på samma sätt längre. För att jag ska kunna "gå vidare" så är detta ett helt nytt förhållande. Om det funkar får tiden avgöra.

Svar på tråden Ni som kommit vidare TILLSAMMANS efter att den ena haft en affär...