• stajlish

    IVF eller FET i maj. Någon som vill hänga på?

    Hej, jag hoppar in här med :) Är inne på min andra IVF, efter ett ET som inte blev något och ett FET i januari som slutade i missfall i mars och inga mer ägg i frysen. Så nu kör vi rond två, långa protokollet igen. Är inne på spraydag 13 med Suprecur, hoppas på sprutstart med Gonal-F på onsdag eller torsdag denna vecka. Grattis till er som ruvar! :)

  • stajlish
    Fame skrev 2016-05-17 19:50:41 följande:

    Här är det sprutdag 5 med gonal-f, första ultraljudet o kontroll imorrn. Första IVF så ingen aning om hur kroppen svarar men spännande är det! Nåt tror jag  nog har hänt där inne (känner av ena äggstocken) men om det är tillräckligt det har jag verkligen ingen aning om :)


    Spännande, så är det första gången, allt är nytt, man har ingen aning om hur kroppen ska svara på alla hormoner :) Lycka till på vulet imorgon! :)
  • stajlish
    Calliope skrev 2016-05-24 16:42:30 följande:

    Var hos gyn idag och allt ser tipptopp ut inför FET. Ska börja med Lutinus på torsdag och 1/6 får jag blasto tillbaka. :)


    Härligt! Goda nyheter :)
  • stajlish
    Jazzgirl76 skrev 2016-05-28 11:03:57 följande:

    Hej, hoppas att det är OK om jag hoppar in här hos er. Jag ska göra mitt första FET efter misslyckande på första ivf-försöket. Jag tog Ovitrelle igår kväll och ska börja med Lutinus på tisdag 2ggr/dag och sen återföring på fredag 3/6 om upptiningen går som den ska. Jag går på ivf-kliniken Stockholm (st Göran) och fyller 40 i november så en viss stress finns ju, var går ni andra?


    Hej o välkommen =)

    Jag går på Sahlgrenska i gbg. Om allt går som de ska för mig så blir det nog ET runt den 3/6 för mig! =) Då kommer vi bli ruvare samtidigt!
Svar på tråden IVF eller FET i maj. Någon som vill hänga på?