Inlägg från: Vanilla ice queen |Visa alla inlägg
  • Vanilla ice queen

    Varför tar man andras tvätttid?!!

    Anonym (puckon) skrev 2016-04-27 23:49:15 följande:

    Så var det när jag flytta in här. Bokar man 16-20 men tvättsr först 17.00 för att man jobbar ja då är där någon dåre som slängt in sin tvätt. Det är MIN tvättid så om jag bara ska tvätta en maskin 19.00 så har inte du rätt att tvätta bara för "där var ju ingen". Är tiden bokad så är den. Såvida du inte pratat med mig och jag gett ok.

    Har även grannar som säger ah men tvätta du jag ska bara torktumla.. öh nej? Jag vill låsa efter mig och då är det bara jag som kommer in och värden.

    Fattar inte hur folk kan vara så tröga. Vi är verkligen få som bor här så det är ledigt nästan alltid varför kan man då inte planera bättre.

    När jag kommit på någon och det är t ex 30 min kvar har jag slängt ut deras tvätt utanför tvättstugan. Inte så trevligt men och andra sidan händer det sällan att dom tvättar på min tid nu. Är det nån minut kvar bara kan jag vänta på att dom kommer och tar sin tvätt.


    På alla ställen jag bott har regeln varit att om man inte påbörjat sin tvättid inom en timme så är det fritt fram för någon annan. Läs på vad som gäller i din förening...
Svar på tråden Varför tar man andras tvätttid?!!