Inlägg från: Emsan91 |Visa alla inlägg
  • Emsan91

    Vi som precis plussat - dela känslor och tankar

    Är så himla orolig hela tiden. Blir tokig! Har så himla lite symptom. Det enda jag känner är molvärken, men den kommer och går. När jag inte känner den känner jag inget alls som tyder på att jag är gravid.. Har längtat till fredag, till det tidiga ultraljudet, men nu börjar jag få ångest. Tänk om det blir som sist, att dom inte hittar något levande foster. Har haft så himla bra magkänsla den här gången. Jag orkar inte med denna oro.. Vill så gärna att det ska gå bra den här gången! :(

    Hur mår ni andra?

  • Emsan91
    Makintoch skrev 2016-05-10 13:30:03 följande:

    Jag känner knappt av något alls! Liiite ömma bröst och liiiite molvärk emellanåt.. Tycker också det är jobbigt att inte känna av något! Blir ju overkligt på något sätt.. Längtar sååå till den 16 juni när vi ska på ultraljud! Kommer nog inte tro eller våga hoppas förrän då..


    Jaa.. hade hellre legat och spytt typ. Haha! Vilken vecka är du i?
  • Emsan91
    Makintoch skrev 2016-05-10 21:58:41 följande:

    Haha jaa! Då hade man kanske varit liite lugnare iaf.. Jag är i vecka 8 (7+2). Vilken vecka är du i? :)


    Haha ja exakt :) Jag gick in i vecka 7 idag så (6+0) :)
  • Emsan91
    Myspys85 skrev 2016-05-11 07:01:58 följande:

    Det är inget att oroa sig för, jag tror det tar några veckor för symptomen att komma och det är olika för alla :) Jag tror jag är nästan en vecka före dig Emsan91 och jag kände också bara molvärk för en vecka sen, medan nu är jag typ förstoppad och (än så länge) lätt illamående. Det smyger liksom på och man får bara ha tålamod tror jag. Lita på din kropp och att den gör sitt jobb :) Men jag vet att det är tufft, jag oroar mig också! Styrkekramar till er!


    Tack för dom orden.. jag ska lita på min kropp och min magkänsla men med två graviditeter som slutat i mf och ma i bagaget är det lite tufft.. ska bli så skönt att få det svart på vitt på fredag :)
  • Emsan91
    Frkmaria skrev 2016-05-11 08:51:35 följande:

    "Skönt" att det är fler som oroar sig -inte för att det är bra att oroa sig men alltså, man känner sig inte så dum! Jag har ändå kraftiga symptom men jag har alltid fått höra att symptomet för grav är illamående och kräkningar, inte mensliknande värk. Och då jag inte är en som kräks så mycket blir jag bara lätt illamående. Däremot ömmar ju brösten något fruktansvärt. Men så funderar jag ibland på om man kan vara skengravid? :) Haha. Jag hejdar mig varje dag från att ta det sista gravtestet som ligger där och lockar. Min man skrattar åt mig, men han har ändå inte smält det så ordentligt. Hade så gärna bara fått ta hjärtljud på måndag när jag ska till MVC så man vet liksom!


    Haha min sambo säger också att han inte förstår vad som händer. Eftersom han inte "känner".. Han sa igår att det nog inte kommer kännas verkligt förrän han på riktigt kan se och känna när magen växer. Jag tror dock att det kommer kännas mer verkligt för oss båda när man går på ul :)
  • Emsan91
    Myspys85 skrev 2016-05-13 12:48:04 följande:

    Hur har det gått? Har ni varit där än?


    Kom hem nu. Känner mig lite kluven och väldigt fundersam.. allt såg bra ut men jag är INTE i v.7. Det hon kunde mäta sig fram till var att jag är i typ v.5 och när hon visade sitt "diagramhjul" och jag räknar i min kalender så kan det absolut vara så. Men vet inte riktigt nu vad jag ska tänka eller känna riktigt. Men hon sa också att hon ser en fin graviditet med gulesäck, allt ser ut som det ska. Och hon sa att graviditeten sitter jättefint mitt i livmodern. Så ska tillbaka om tre veckor och se :) fanns ju ingen hjärtljud idag eftersom jag tydligen är så tidigt i graviditeten. Min enda fundering är att då måste gravtesterna jag tog när jag plussade varit otroligt känsliga. Eller så fick jag högt hgc (hcg???) redan tidigt. Men ja. Som alltid. Hon trodde inte det var några fel alls och eftersom allt såg så bra ut så får jag gå på det sålänge. :) jobbigt med denna väntan bara. Haha
  • Emsan91
    Frkmaria skrev 2016-05-13 16:53:16 följande:

    Nu har jag ju inte upplevt detta själv, men jag tror det är rätt vanligt att de ändrar och skjuter upp BF längre fram än vad man själv har räknat ut. Det är iaf vad jag har hört! Skönt att allt gick bra! :)


    Ja jo.. men två veckor. Känns lite sådär.. men som sagt, hon kunde inte se att något var fel eller att det fanns början på missfall eller något så hoppet lever :)
  • Emsan91
    Myspys85 skrev 2016-05-13 19:14:22 följande:

    Åh men det är ju egentligen skönt att få en förklaring till varför du inte känt så mycket symptom än! Men såklart snopet att få veta att man är två veckor senare än man trodde. Jag tycker i alla fall att det är toppen att det såg fint ut! Och skönt att ni fått en ny tid bokad om tre veckor igen.


    Haha älskar att du är så positiv! jag måste också försöka se det så..! Har känt mig lite nere idag. Men har räknat och räknat och inser att det absolut kan stämma. Och har googlat lite (ajabaja) och hittat att det inte är ovanligt att man blir flyttad.
  • Emsan91

    Hej allihop! Jag börjar känna mig okej efter fredagens tidiga ul där jag blev flyttad från v.7 till v.5 och försöker tänka att går det inte bra så kan jag inte göra något åt det. Kommer bli fruktansvärt ledsen men jag väljer just nu att tro och hoppas på att allt ändå är som det ska. Har fortfarande en väldigt bra magkänsla så får leva på den..

    Har läst om andra som blivit flyttade flera veckor som det ändå gått bra för.

    Någon här som har några erfarenheter?

    Hur går det för er? Hur mår ni?

Svar på tråden Vi som precis plussat - dela känslor och tankar