Inlägg från: Egon den stora |Visa alla inlägg
  • Egon den stora

    Jag fattar inte ens hur ni kan ge sådana råd som att lura någon på bröllopsnatten. Hon ska inte gifta sig med någon som inte accepterar henne. Ta dig bort från familjen, det kan aldrig sluta lyckligt att vara kvar!

  • Egon den stora
    Anonym (!) skrev 2016-04-30 13:15:38 följande:

    Precis.

    Och dessutom ska inte mannen behöva leva resten av sitt liv med en person som medvetet försökt lura honom.


    Bra tanke! Är han normal så kommer du inte spela någon roll för honom.
  • Egon den stora
    Anonym (:)) skrev 2016-04-30 10:26:13 följande:

    Så lätt för dig och för mig! Men alla lever inte som oss. Säger bara "Glöm aldrig Pela och Fadime" dom följde sina hjärtan... Sen är det tragiskt att det ska vara så. Men tyvärr är inte samhället tillräckligt tryggt ennu för att ta hand om såna här situationer. Och det ser man ju bara på dig och några av de andra i tråden... Ni fattar inte! Ni tror att det bara är att gå.. Men vart ska dom gå? När dom möts av en sån attityd? Deras verklighet blir ju inte tagen på allvar :(


    Jodå, jag fattar visst. Jag har sett tillräckligt av sånt här. Bättre att bryta nu, hur tror du det blir sedan under äktenskapet med en sådan som han? Jag har tyvärr fått se tjejer som fått fly och lämna sina barn för att överleva. Det blir inte lättare ju längre man väntar.
  • Egon den stora
    Anonym (:)) skrev 2016-04-30 15:16:06 följande:

    Det gör du ju inte. När du tror att det bara är att dra. Det handlar om att förlora sin familj och som Ts skriver liv och död. Alla är inte lika starka! Sen kan vi inte säga något om den kommande mannen... Som själv kan vara tvingad och hur bra som helst.


    Du vet inget om mig. Det blir säkert jätte bra! Dom kommer leva lyckliga i alla sina dagar, det bästa är att vi uppmuntrar alla att leva i bluffäktenskap,
  • Egon den stora
    Ordinär Man skrev 2016-04-30 17:09:10 följande:

    Ja, alla hederskulturer är lika falska. Oavsett om de kommer från mellanöstern eller är svenska. Däremot kanske dessa förnumstiga tanter som alltid tror att de vet bäst lugna ner sig lite. Vanligtvis är det inte så att de ramlar ner från balkonger, men att bli utesluten upp familjen är inte heller så kul. Det exempel där är faktiskt Leila K.

    Men för att ge TS det gott råd, så flödar det av information på nätet om hur man fejkar oskulden. Ampuller, kycklingblod i urinblåsan från en get, tamponger med torkat blod, hopsytt hudveck slidan och mycket annat. Bara att googla. Gemensamt verkar vara att de fortsätter en viss manlig okunskap om den kvinnliga anatomin. Det verkar också som att det kan krävas lite övning med en dildo för att få till det med lite fejkat blod och en äkta känslan av hymenbrytning.

    Vi kan tycka att det är lite perverst med det här oskulder, men det är en värld de lever i. Det är vårt ansvar att ändra den världen. Inte att tvinga dessa kvinnor att göra det medan vi ser på.


    Du har rätt i att sådant skall bekämpas och inte uppmuntras.
  • Egon den stora
    Anonym (Tvåbarnsmamma) skrev 2016-04-30 18:36:49 följande:

    Stå upp för dig själv? Och "JAG skulle minsann aldrig" nej tro fasen att du inte skulle för det har aldrig varit ett alternativ för dig

    Du lever i en helt annan värld än ts och du har aldrig behövt ens tänka i de banorna! Snälla sluta förminska hennes problem som att det vore så jäkla enkelt. Fy fasen vad trångsynt du är

    Och nej det är inte vi som är trångsynta som hjälper henne då hon kanske inte ens har nåt annat val, du lever inte i hennes skor och detta är inte vardag för dig. Så sluta lotsas som att du förstår henne. Varför rymmer inte precis alla tjejer i dessa länder hemifrån då? Eller de i Sverige som lever i en annan kultur? Tror du på fullaste allvar att hon kommer säga upp kontakten med sin släkt, dumpa fästmannen o söka skyddat boende för att några okunniga "inom området" på fl tycker det? Hjälp henne ist mdd det hon ville från början. Och att det minsann är år 2016 nu räcker inte. Det tar många många många år att förändra sånt här.


    Hon behöver hjälp men inte med det hon bett om. Någon på detta forum frågade hur man bäst tar själv mord och då var det givetvis personer som tipsade om hur man gör det bäst. Det är ju samma princip nu.
  • Egon den stora
    Anonym (Vi har en lång väg kvar) skrev 2016-04-30 22:24:24 följande:

    Först och främst så önskar jag så att du själv fick bestämma vem du gifter dig med. Men bara du känner din familj och vet deras reaktion om du skulle backa. Hjälp finns att få om du inte vill gifta dig.

    Om du ändå skulle gifta dig så skulle jag säga tjockare nål eller litet rakblad. En vän till mig hade också tampong i under hela dagen och festen (bytte såklart) så hon var riktigt torr.


    Hon kan ju ta ett rakblad och skära honom i apparaten under akten. Då lär det komma blod så att dom har något att visa för släkten!
Svar på tråden blöda under bröllopsnatten