• sthlmbrud

    blöda under bröllopsnatten

    Hej jag skulle verkligen behöva hjälp. Jag vet att det finns säkert hundratals människor som har startat trådar om detta ämne men jag skulle vilja veta vad människor som hamnat i samma situation som jag är i nu gjorde, men alla tips och råd uppskattas enormt. Jag blev av med oskulden med en kille som betydde allt för mig, det kändes bra och rätt när det skedde men nu i efterhand så har jag hamnat i klistret. Jag ska nämligen snart gifta mig med ngn från hemlandet och då måste jag ju blöda under bröllopsnatten. Jag vet mycket väl att alla tjejer inte blöder men att försöka övertala folket från mitt hemland att det är så, är rent ut sagt hopplöst. Om jag nu skulle försöka prata med min mamma om detta så kommer hon märka att jag försöker dölja ngt. När jag hade sex första gången så blödde jag lite. Så snälla, kom med allt ni har att erbjuda. Jag tror att jag kan med säkerhet säga att detta handlar om liv och död.
  • Svar på tråden blöda under bröllopsnatten
  • sthlmbrud

    Det skulle jag jätte gärna göra dock är det inte jag som valt honom, våra föräldrar har bestämt allt redan så det är liksom klappat och klart tyvärr.

  • sthlmbrud
    Anonym (what) skrev 2016-04-29 20:48:23 följande:
    Lev du i din bubbla om det känns bra.
    Hade jag vetat då att jag skulle blivit bortgift senare i livet så hade jag ju såklart aldrig någonsin vågat förlora min oskuld.
Svar på tråden blöda under bröllopsnatten