Inlägg från: Anonym (:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (:))

    blöda under bröllopsnatten

    Jobbig Ts :( Vet att det är ett måste för många av er och att det inte finns så mycket att göra. Jag blödde inte heller när jag förlora oskulden... Däremot gjorde jag det senare... Du kan ju hoppas på det... Eller om det är nära din mens kan du använda det... Ha en liten behållare med blod.. Känner du din kommande man? Prata med honom?

    Lider med dig, lycka till

  • Anonym (:))
    Anonym (!) skrev 2016-04-29 20:04:52 följande:

    Och hur rätt är det? Varför inte bara stå för det man gjort? 


    Och du lever i din lilla bubbla... Tror du inte Ts önska att hon kunnde?
  • Anonym (:))
    Egon den stora skrev 2016-04-30 08:29:15 följande:

    Jag fattar inte ens hur ni kan ge sådana råd som att lura någon på bröllopsnatten. Hon ska inte gifta sig med någon som inte accepterar henne. Ta dig bort från familjen, det kan aldrig sluta lyckligt att vara kvar!


    Så lätt för dig och för mig! Men alla lever inte som oss. Säger bara "Glöm aldrig Pela och Fadime" dom följde sina hjärtan... Sen är det tragiskt att det ska vara så. Men tyvärr är inte samhället tillräckligt tryggt ennu för att ta hand om såna här situationer. Och det ser man ju bara på dig och några av de andra i tråden... Ni fattar inte! Ni tror att det bara är att gå.. Men vart ska dom gå? När dom möts av en sån attityd? Deras verklighet blir ju inte tagen på allvar :(
  • Anonym (:))

    Sen kan det vara så att Ts vill gifta sig. Varför ska hon dömmas för att hon haft sex? Nu är det tyvärr så för henne. Då är frågan ni som är så duktiga och säger att hon inte ska ljuga eller att varför hade hon sex innan och det är bara att gå osv osv... Så ni redogör allt ni har gjort i "sängen" med andra för er partner? Ni har aldrig bara följt ert hjärta (fast ni vet att det inte är bra)? Tror det flesta av oss har gjort det, det är männskligt. Så jag tycker inte vi ska döma Ts, vår värklighet är inte hennes.

  • Anonym (:))
    Egon den stora skrev 2016-04-30 14:33:15 följande:

    Jodå, jag fattar visst. Jag har sett tillräckligt av sånt här. Bättre att bryta nu, hur tror du det blir sedan under äktenskapet med en sådan som han? Jag har tyvärr fått se tjejer som fått fly och lämna sina barn för att överleva. Det blir inte lättare ju längre man väntar.


    Det gör du ju inte. När du tror att det bara är att dra. Det handlar om att förlora sin familj och som Ts skriver liv och död. Alla är inte lika starka! Sen kan vi inte säga något om den kommande mannen... Som själv kan vara tvingad och hur bra som helst.
  • Anonym (:))
    Egon den stora skrev 2016-04-30 15:45:00 följande:

    Du vet inget om mig. Det blir säkert jätte bra! Dom kommer leva lyckliga i alla sina dagar, det bästa är att vi uppmuntrar alla att leva i bluffäktenskap,


    Det vet vi inget om. Men så länge Ts inte göra något annat en gå med på det... Hon ber oss inte om hjälp att slippa bröllopet, utan hur hon kan skydda sin heder i sin värld. Och så länge samhället inte kan garantera att de flickor/pojkar som vill gå emot sina familjer garanteras skydd . Tänker i allafall inte jag säga att gå emot din familj osv.. Alla har inte det så bra som oss, det är inte bara svart eller vitt...
  • Anonym (:))
    Anonym (Turbo) skrev 2016-04-30 16:00:56 följande:

    Att leva utan släktingar är ju inte samma sak som sy leva ensam.


    Inte för oss Svenska, som typ träffar familjen till Jul ;)... Men för många utländska är familjen allt! Man umgås, hjälper varandra osv osv. Så ja att bryta med det betyget ofta just ensamhet.
  • Anonym (:))
    Anonym (Hur?) skrev 2016-04-30 14:21:44 följande:

    Jag menar verkligen inte något illa med denna fråga på något sätt. Jag bara vet väldigt lite om ämnet och när jag läste tråden tänkte jag bara. Vem kommer kontrollera?

    Det kanske är en så stor del av ritualen att det faktiskt kollas upp? Annars kan man väl bara smita iväg efteråt och ljuga om någon frågar?

    Som sagt, vet inget om detta så ta inte frågan fel.


    I många kulturer kommer typ svärmor in och kollar. Visa tar tom med lakanet och visar upp osv. Så ja det kollas.
Svar på tråden blöda under bröllopsnatten