Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    blöda under bröllopsnatten

    Anonym (bekant) skrev 2016-04-30 15:21:34 följande:

    Det finns väl fejkblod som man brukar ha till maskerader?


    Det finns både på flaska och som små ampuller. Frågan är bara hur man lyckas få till en "blödning" utan att det upptäcks?

    Har också hört talas om kycklinglever. Stoppar man in den strax innan så går den sänder och ser ut som en riktig blödning. Vet inte om det stämmer...
  • Anonym (...)
    Anonym (Turbo) skrev 2016-04-30 16:05:13 följande:

    Ni uppmanar alltså på riktigt till att ts ska lura en man på självaste bröllopsnatten? Är alla i så kallade hederskulturer lika falska? Alltså det spelar ingen roll vad man gör, bara det inte märks?


    Lilla fröken snusförnuftig ska ta å skaffa sig lite verklighetsförankring tycker jag.

    För det första ska man inte vara så förbannat kaxig när man har vuxit upp tryggt och utan att behövas ställas inför den här typen av problem! Du har ingen aning om vad det innebär att leva i ts skor. Så länge du inte vet det bör du helt enkelt hålla dina åsikter för dig själv.

    För det andra så kan du ta tillbaka "Är alla i så kallade hederskulturer lika falska?", då jag är bland det vitaste du har skådat! Att jag har medkänsla och något sånär förståelse vad det innebär att leva under pressade familjeförhållanden beror på min helvita superkristna familj och ingen hederskultur.

    Fram till att ts känner sig redo för att stå upp för sig och det liv hon väljer är det vår förbannade plikt som medmänniskor att stötta henne på vägen dit. Hon hade redan fått kontaktuppgifter till organisationer som kan hjälpa henne. Jag tillsammans med andra försöker ge henne praktiska råd så hon klarar sig fram till den dagen hon väljer att kontakta dessa.

    Ta och uppför dig som en medmänniska! Inse att alla inte är lika priviligierade som dig. Om du inte har det i ditt hjärta så föreslår jag istället att du håller tyst och låter ts slippa dina ignoranta kommentarer som lägger ytterligare tyngd på hennes redan enormt tunga börda. Ta fram åtminstone så mycket empati ur dig själv.
  • Anonym (...)
    Anonym (Turbo) skrev 2016-04-30 16:38:37 följande:

    Jag antar att svaret på min fråga är 'ja' även om du använder många ord för att komma dit! Tack i alla fall!


    Att du enbart ser många ord och inte substansen i orden är långt värre än det ts försöker göra. Hoppas du trivs i din svart-vita värld med skygglappar, för där lär du stanna länge tyvärr.
  • Anonym (...)
    Anonym (Turbo) skrev 2016-04-30 17:16:36 följande:

    Alltså du har verkligen ångat upp ordentligt! Tänk om du visste hur jag lever, då skulle du få en svår chock!


    Nej, det är få saker jag "ångar upp" mig över. Barn som utnyttjas och lider ångar jag upp mig över bland annat. Du uppfyller inte någon av mina kriterier att ångas upp över.

    Nej du skulle inte chocka mig svårt. Inget gör det längre. Ditt liv intresserar inte mig det minsta. Inte heller dina vidare kommentar då de uppenbarligen inte blir mer givande än så här.
  • Anonym (...)
    Anonym (Madde) skrev 2016-04-30 19:16:30 följande:

    Hahahhaa vad är ditt problem. Du kan verkligen inte sluta förolämpa den här tjejen

    TUUUT TUUUT ångar ångloket


    Förolämpa? Det är underbart när intelligensreservern briljerar... Bra jobbat!

    Så där älskling, nu fick du en reell förolämpning att hänga upp dig på istället. Så lite så! :-*
Svar på tråden blöda under bröllopsnatten