Inlägg från: Ordinär Man |Visa alla inlägg
  • Ordinär Man

    blöda under bröllopsnatten

    Anonym (Turbo) skrev 2016-04-30 16:05:13 följande:

    Ni uppmanar alltså på riktigt till att ts ska lura en man på självaste bröllopsnatten? Är alla i så kallade hederskulturer lika falska? Alltså det spelar ingen roll vad man gör, bara det inte märks?


    Ja, alla hederskulturer är lika falska. Oavsett om de kommer från mellanöstern eller är svenska. Däremot kanske dessa förnumstiga tanter som alltid tror att de vet bäst lugna ner sig lite. Vanligtvis är det inte så att de ramlar ner från balkonger, men att bli utesluten upp familjen är inte heller så kul. Det exempel där är faktiskt Leila K.

    Men för att ge TS det gott råd, så flödar det av information på nätet om hur man fejkar oskulden. Ampuller, kycklingblod i urinblåsan från en get, tamponger med torkat blod, hopsytt hudveck slidan och mycket annat. Bara att googla. Gemensamt verkar vara att de fortsätter en viss manlig okunskap om den kvinnliga anatomin. Det verkar också som att det kan krävas lite övning med en dildo för att få till det med lite fejkat blod och en äkta känslan av hymenbrytning.

    Vi kan tycka att det är lite perverst med det här oskulder, men det är en värld de lever i. Det är vårt ansvar att ändra den världen. Inte att tvinga dessa kvinnor att göra det medan vi ser på.
  • Ordinär Man
    Anonym (RK) skrev 2016-04-30 17:53:38 följande:

    Den sk kulturen finns föresten överallt, det är bara antalet som skiljer sig åt.

    TS måste dölja att hon legat med 1 man för sin make för att han skall acceptera henne.

    "Svea" måste dölja att hon legat med 111 män för sin make för att han skall acceptera henne.


    Exakt! Jag påpekade precis detta i en annan tråd. Men fick till svar att just den svenska varianten, till skillnad från den från mellanöstern är biologiskt betingat, vilket tydligen gör det okej. En svensk man inte ha en kvinna som legat med för många, för då är hon antagligen otrogen.
  • Ordinär Man
    Anonym (RK) skrev 2016-04-30 17:51:58 följande:

    Tjoho så typiskt svenskt "jag vet bäst grejs" denna Sk kultur 2016 finns i allra högsta grad, majoriteten av befolkningen på vår jord lever i äktenskap arrangerade av familjen.

    Ja just det, fast i västvärlden där man gifter sig "av kärlek" är skilsmässoststistiken i topp!


    Kanske just för att det går att skilja sig?
  • Ordinär Man
    Spagettimonstret skrev 2016-04-30 19:07:20 följande:

    Ja, varför inte? Om TS inte vill gifta sig så ska hon inte behöva gifta sig. Jag hoppas hon hittar styrkan att stå upp för sig själv oavsett vad olyckskorparna här säger.

    Märker att TS inte skrivit nåt på länge. Önskar henne lycka till hur hon än gör.


    Gissningsvis ett troll. Men det gör inget då ämnet är intressant, genererar en del intressant, och att många kvinnor lever med detta över sig. I Sverige 2016.
  • Ordinär Man
    Anonym (Tvåbarnsmamma) skrev 2016-04-30 18:36:49 följande:

    Stå upp för dig själv? Och "JAG skulle minsann aldrig" nej tro fasen att du inte skulle för det har aldrig varit ett alternativ för dig

    Du lever i en helt annan värld än ts och du har aldrig behövt ens tänka i de banorna! Snälla sluta förminska hennes problem som att det vore så jäkla enkelt. Fy fasen vad trångsynt du är

    Och nej det är inte vi som är trångsynta som hjälper henne då hon kanske inte ens har nåt annat val, du lever inte i hennes skor och detta är inte vardag för dig. Så sluta lotsas som att du förstår henne. Varför rymmer inte precis alla tjejer i dessa länder hemifrån då? Eller de i Sverige som lever i en annan kultur? Tror du på fullaste allvar att hon kommer säga upp kontakten med sin släkt, dumpa fästmannen o söka skyddat boende för att några okunniga "inom området" på fl tycker det? Hjälp henne ist mdd det hon ville från början. Och att det minsann är år 2016 nu räcker inte. Det tar många många många år att förändra sånt här.


    Som du själv påpekar. Det är lätt att sitta här och påpeka det rätta och vad andra ska göra. Vad vet du om flickan du snäser av på otrevligt? Hon talar utifrån sin verklighet och erfarenhet. Vi ska komma ihåg att den polisman Fadime talade med om de hot hon fick, inte alls förstod vad hon om. Trodde hon fabulerade och gå igenom och tala allvar med sin far. Han visste helt enkelt inte, och jag tror nog inte många av oss gjorde det heller.
Svar på tråden blöda under bröllopsnatten