• Cadencee

    Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...

    Anonym (apan) skrev 2016-04-30 16:32:20 följande:

    Vid vilken ålder kan man börja kräva att barn ska flytta hemifrån?

    Det är så här att jag lever med min man, våra två gemensamma barn och hans två tonårsbarn sedan tidigare. Barnen är 16år och 20år och dom har ingen tillstymmelse till att ens fundera på att flytta hemifrån. Dom bor hos oss varannan vecka och har ett varsit rum medans våra gemensamma pojkar som är 10år och 8år delar rum. Bor trångt och rummen är små.
    Märker att mina barn inte vill dela längre, dom börjar bli så pass stora och med livliga disskutioner med min man anser jag att hans äldre kan dela rum då dom är här hos oss för att ge våra gemensamma barn som bor här hos oss på heltid egna rum. Mannen säger promt nej och säger att jag har orimliga krav.. Så måste kolla med någon utomstående.. 


    Rent spontant kan jag tycka att hans barn har större nytta av egna rum då dom är så pass gamla. Hade vägrat dela rum med min syster eller bror i den åldern...
  • Cadencee

    Går 20-åringen gymnasiet? Annars har nu ingen försörjningsplikt och att börja betala hemma vore på sin plats och att även sköta delar av hushållet!

  • Cadencee

    Finns det möjlighet att kompromissa? När hans barn kommer kan dom ha egna utrymmen? Tycker det är väldigt viktigt faktiskt.

Svar på tråden Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...