Inlägg från: Anonym (topp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (topp)

    Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...

    Hej

    Förstår att det är en svår ekvation som inte riktigt går ihop. Trots det får man väl tänka att 16 och 20 åringen båda är barn till maken, de har inte valt att bo vv och kan därför inte behöva ta hänsyn till att de bara bor där "ibland". 16-åringen måste defintitv tas samma hänsyn till som 8 och 10 åringen då alla är barn fortfarande.

    Även om det  inte är jätteroligt för en 8 och 10 åring att dela rum så fungerar det, har själv två som delar rum...värre om man är äldre.

    Har ni ingen stor klädkammare eller dylikt där ni skulle kunna göra ett litet krypin för något av barnen, kanske 20 åringen kan acceptera det om den inte är hemma mycket? Eller kanske ett minikrypin för 8 åringen där vissa leksaker kan få vara kvar i det gemesamma rummet?

  • Anonym (topp)
    SupersurasunkSara skrev 2016-04-30 18:13:53 följande:

    De som bor heltid tycker jag har större behov av eget rum.  De två stora kan ju komma varannan v fortfarande, men varsin vecka?

    Min 20-åring bor hemma, men hon betalar för sig. Det bör hans 20-åring också göra, så då kanske ni har möjlighet att byta upp er till större?


    Men åh vilket smart förslag, så slipper de två stora syskonen träffa varandra över huvud taget, trevlig konsekvens av föräldrarnas skilsmässa att man inte får umgås med sitt syskon längre för då får man inte plats att bo tillsammans....
Svar på tråden Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...