Inlägg från: Anonym (bibo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bibo)

    Bonusmamma men vill ha eget barn

    Jag och Min man träffades när jag var 28 och han 33. Första dejten kom vi in på alla möjliga ämnen och barn var ett av dom. Jag var tydlig med att jag ville ha barn. Minst två. Han hade redan två (7 och 11 år då). Men jag kände att jag varken ville eller hade lust att slösa tid på en man som inte ville ha fler barn. Han sa att han absolut kunde tänka sig fler. Vi träffades också väldigt snabbt inpå deras avslut, men det var andra gången och otrohet från hennes sida så han var väldigt färdig med henne. Vårt förhållande hat gått snabbt. Mest pga att barnen var så på. Annars hade vi nog segat lite. Ihopflytt efter 2 månader, husköp samma år, barn efter ca 1,5 år osv. Men det har alltid funkat mellan mig och barnen annars hade det aldrig gått.

    Men ta detta samtal innan ni ens tänker på att bli sambos. Det är grymt viktigt att ta samtal om barn, ekonomi och uppfostran INNAN man flyttar ihop.

  • Anonym (bibo)

    Jag tog upp det på första daten.

    Ville att han skulle veta att jag ville ha barn. Minst två. Vi var 28 och 33 och han hade två ganska stora barn (7 och 11 år) Jag ville inte slösa tid på en man som inte ville ha barn och inte kära ner mig och sen må dåligt om det kommit fram senare. Jag kunde inte tänka mig att inte försöka få egna barn (man vet ju aldrig om man kan eller ej).

    Så jag tycler att du ska ta upp det snart och sen avgöra hur du vill göra. Men absolut innan ni flyttar ihop. Mycket svårare att bryta upp då om det är vad du väljer i slutändan.

Svar på tråden Bonusmamma men vill ha eget barn