Inlägg från: Anonym (Nikita78Gbg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nikita78Gbg)

    Panikångest eller ångestattack...någon skillnad?? Besätta gärna!!!

    Anonym (Ångest) skrev 2016-05-28 23:49:32 följande:
    Sist jag fick, vad jag tror är,kraftig ångest var på jobbet.

    Kände en oerhörd stor obehagskänsla typ som en inte stress, hade svårt att fokusera, kunde inte vara still. Allt ljud det folk sa kändes väldigt märkliga, som att jag var i en bubbla...hade svårt att höra och samtidigt hörde jag väldigt bra....lite som "lock för öronen". Starkt ljus, som typ ljusinsläpp från fönster, kändes väldigt skarpa. Och jag hade en känsla av panik. Kände som myrkryp inom mig.

    Var tvungen att gå hem från jobbet.

    Låter det aom ångest för dig?

    Jag tror att jag har svårt för att tro att jag är hjärtsjuk eller liknande. Har sjukvårdsutbildning så därav anledningen. Jag menar, måste jag tro att det är hjärtinfarkt för att det ska vara kraftig ångest?
    Låter som panikångest och ångest yttrar sig olika för alla, det finns inget "facit" hur det ska kännas. Hur lång tid brukar attackerna vara för dig?
    För mig brukar det oftast vara mellan 10-20 minuter (so mest uppemot en timme) så är jag på arbetet går jag ifrån en stund och går ut och går. Har kontorsjobb så det funkar arbetsmässigt. Mina chefer vet även läget så dem är helt ok med det och har som sagt sett till att jag fått hjälp via vår företagshälsovård.
Svar på tråden Panikångest eller ångestattack...någon skillnad?? Besätta gärna!!!