Inlägg från: Anonym (Hen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hen)

    Tänder ni på era män? Förvirrad

    Anonym (Nej) skrev 2016-05-02 17:32:30 följande:
    Jag och mitt ex var ihop i tio år, efter sju år fick vi ett barn och där försvann min lust. Redan innan hade vi väl inte sex sådär jätteofta men på slutet kanske 2-3 gånger om året. Och hångla, nej usch! Det var slabbigt och han hade kaffe-andedräkt (jag hatar kaffe). Vi gjorde slut för 1,5 år sedan och jag har en ny kille nu som jag tänder på och vill ha hela tiden. Var kär i den här killen redan som 17-åring för 14 år sedan så han är något extra och jag hoppas jag inte tappar sugen på honom.

    Eller han på dig...
  • Anonym (Hen)

    Kan inte låta bli att tycka det låter lite tragiskt det här med att lågan falnat. Varför då? Vad är det som får er att känna så. Utseendeförändring? Beteende? Vardagslunk/tristess? Inträffad mindre svårighet i relationen som ni ej har orkat ta tag i? Depressioner/Mediciner?...låter som relationer har ett bäst före datum som mjölken i kylen eller som  relationer anammat slit och släng mentaliteten. Se till att renovera era relationer lite i stället för att förlora er i facebook och dess magiska ofelbara värld, där "alla" skönmålar verkligheten.

  • Anonym (Hen)
    Anonym (galenpanna) skrev 2016-05-04 12:42:30 följande:
    Jag var tillsammans med en man i 20 år och nej 1-2 år efter att vi blev ett par så slutade jag tända på honom, ville inte ha närhet, sex eller ens kyssa honom men jag valde att fortsätta försöka, vardagen lunkade på och vi hade sex kanske 1 gång i veckan just bara för att. Trodde det var så att jag inte kunde tända sexuellt längre men jag har aldrig varit så sexuellt aktiv som jag är nu (dock inte med den mannen jag var med i 20 år) Har en ny man sedan ca 1 år och jag tänder oerhört på honom, det räcker med en blick från honom så vill jag ha sex!!
    varför 20 år, när du visste efter 1-2!?...okej, men efter 5 borde du ändå insett...eller!? Då har den nye 1 år kvar med andra ord :)..(skojade lite där)...
Svar på tråden Tänder ni på era män? Förvirrad