Inlägg från: Anonym (galenpanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (galenpanna)

    Tänder ni på era män? Förvirrad

    Jag var tillsammans med en man i 20 år och nej 1-2 år efter att vi blev ett par så slutade jag tända på honom, ville inte ha närhet, sex eller ens kyssa honom men jag valde att fortsätta försöka, vardagen lunkade på och vi hade sex kanske 1 gång i veckan just bara för att. Trodde det var så att jag inte kunde tända sexuellt längre men jag har aldrig varit så sexuellt aktiv som jag är nu (dock inte med den mannen jag var med i 20 år) Har en ny man sedan ca 1 år och jag tänder oerhört på honom, det räcker med en blick från honom så vill jag ha sex!!

  • Anonym (galenpanna)
    Anonym (Hen) skrev 2016-05-04 13:12:37 följande:
    varför 20 år, när du visste efter 1-2!?...okej, men efter 5 borde du ändå insett...eller!? Då har den nye 1 år kvar med andra ord :)..(skojade lite där)...
    Det gjorde jag och var på väg att lämna men inte pga usel sex utan annat men han fick mig alltid att stanna kvar, blev nedtryckt och fick alltid höra att jag skulle aldrig klara mig utan honom, att jag inte var någonting utan honom därför tog det mig så lång tid. 
    Anonym (minikuken) skrev 2016-05-04 13:24:40 följande:
    för att hon behövde försörjning till sina barn hon stannade kanske tillochmed knullad med en storkukad kille bakom ryggen så allt var ju ok för henne
    Lika mycket hans barn som mina barn så nej han försörjde inte mina barn utan vi hjälptes åt att försörja våra barn. Har under dem 20 åren alltid varit honom trogen, otrohet är inte min grej. 
Svar på tråden Tänder ni på era män? Förvirrad