• vargveum

    Pisk med rotting

    Jag har svårt att dro att rotting är värre än paddel iaf. Och när jag säger "värre" beror det ju på hur man menar... en del gillar tung smärta ner, andra tycker om det skarpa stinget från ett spö. Väldigt individuellt... ha det skoj i alla händelser :)

  • vargveum
    Anonym (Rottingen) skrev 2016-05-06 11:13:43 följande:

    Nej inte mattpiskare, det har rumpan redan fått testa, utan en riktig rottingkäpp. 


    Kan testa, men det låter tufft... jag går inte igång på sår som tar veckor att läka...
  • vargveum
    Anonym (Elo) skrev 2016-05-07 14:47:55 följande:

    Ni som gillar detta, är det bara pisk/smisk eller samlag efteråt?

    När jag tillrättavisar min flickvän brukar jag knulla henne hårt bakifrån efteråt och spruta henne i ansiktet. Nu verkar ni köra hårdare varianter än jag, jag använder mest handflatan.

    Har självt byggt en sorts "stupstock" där jag kan bestiga henne. Temat/stämningen är nog viktigare än själva smärtan i sig för mig.

    Med enkel rekvisita kan man göra det riktigt stämningsfullt. Mörklägg rummet, tänd några ljus och ha en lågt bord. Vips har man ett offeraltare där man kan utföra en rituell "våldtäkt" Hon köpte faktiskt bordet på ett loppis med just den baktanken. Hon är lite inne på Pagan/Wicca grejor. Skotskrutig kjol och en gammal stol så kan man leka magister etc.

     


    Kör inte pisk som bestraffning, mer varvat med samlag, oralt osv. Även om jag binder fast kvinnan gör kag det i ställningar så att jag kan ge henne orgasmer under tiden. Rollspel är inte riktigt min grej tror jag...
Svar på tråden Pisk med rotting