• y1991

    Abort i vecka 10 pga inget foster?

    Om fostret inte syns innan vecka 10, är det sant att det då aldrig kommer bli något? Mitt HCG är på 6500, och läkaren sa att då borde fostret har synts. Någon som varit med om liknande?

  • Svar på tråden Abort i vecka 10 pga inget foster?
  • y1991

    Grejen är att min mens är så himla oregelbunden så jag skulle kunna vara i vecka 8... Men nu har dom redan bokat in mig för skrapning i övermorgon, och efter att ha läst på nätet har mitt hopp tänts om att det kanske kommer ett foster om jag väntar lite till! Men läkarna sa att det är noll chans.

  • y1991

    Det var det jag tänkte, att jag kanske var i vecka sex. Men ringde till sjukhuset idag, och det var inte 6500 utan 65 000... Så hon sa att det är omöjligt att ett foster kan komma senare, att det skulle synts redan vid 1000:( Och jag sa att jag ville vänta men dom sa att det kommer stiga alldeles för hög så att jag måste ta bort det inom tre dagar. :(

  • y1991

    Vill tillägga att det jag tycker känns jobbigt är att det överallt står om blödningar, illamående och värk när man har ofostrig eller druvbörd. Jag har inget sådant alls, mår jättebra. Känns som det växer ett barn inom mig liksom. Men läkarna säger att dom är heeeeelt övertygade om att "något är helt snett" och att jag måste skrapas så fort som möjligt. "Kanske" att det är ett utomkveds, men tänk om det inte är det då?! Jag skulle hellre vänta tills blödandet kommer isåfall men det säger dom är uteslutet... Usch vad ska man göra?

Svar på tråden Abort i vecka 10 pga inget foster?