Inlägg från: Kirenaj68 |Visa alla inlägg
  • Kirenaj68

    flickvän luktar bajs

    EnAnonumius skrev 2016-05-15 12:15:56 följande:
    Fittan är inte rövhålet.
    Så lägg ned dina infantila försök att provocera.
    Jag undrar om det inte är samma kille i farten som för någon vecka sedan ylade om att han fick dissen av kvinnorna p.g.a sin minipelle och som nu har hittat en ny angreppspunkt hos kvinnorna.
  • Kirenaj68
    EnAnonumius skrev 2016-05-16 10:36:11 följande:
    Hmmm... Nu när du säger det (och man skall spekulera) så ja det skulle inte förvåna mig. Han verkar ju lika gapig som den killen med "minipelle".

    Med tanke på hur han gnäller på tjejer i allmänhet så får han ju också de tjejer han förtjänar så tar vi vettiga kvinnor/tjejer de männen/killar som kan använda sin hjärna på ett adekvat sätt i stället...
    SkrattandeSkrattande .  
  • Kirenaj68
    Anonym (frustrerad-ungman) skrev 2016-05-14 19:17:32 följande:

    blir så frustrerad när jag ska ha sex med min flickvän. efter ett tags knullande känner man stanken utav bajs tränga in i näsan eller när man ska slicka henne så känner man lukten utav skit. hur jävla svårt ska det vara för er tjejer/kvinnor att ta hand om eran hygien? TVÄTTA ER FÖR FAN MELLAN SKINKORNA NÄR NI HAR BAJSAT FÖR FAN!!!  har alla tjejer nuförtiden hygien problem?


    Gapa lagom. Du får väl be tjejen torka eller tvätta skåran bättre om det nu är så illa.  Att yla här som en stolle hjälper inte.
Svar på tråden flickvän luktar bajs