Inlägg från: Anonym (Asså allvar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Asså allvar)

    Blev kallad hora på parkering

    Tror de hjärndöda idioterna i tråden som försvarar deras beteende beter sig likadant själva. Står på parkeringar o skriker sug min kul o tror att de är så tuffa. De kan även tro att det är en raggningsreplik o sen undrar de varför ingen nappar på deras förslag. För det e väl så man tilltalar kvinnor? Iallafall om man fastnat i grottmanstadiet.

    Så jag förtydligar. nej man tilltalar inte kvinnor så. Nej man raggar inte på kvinnor så o nej man kan inte bete sig som en grottmänniska idag.

    Tänk om kvinnorna skulle gå fram till er o dra ner byxorna o vila sig dubbla av skratt o säga att det var den minsta kuk de nånsin sätt. Ni hade tyckt det var kul va?

    Till TS . Förstår att du tog illa vid dig o bry dig inte om vissa här på FL för de tycker de är så coola här på FL

  • Anonym (Asså allvar)
    Anonym (asful) skrev 2016-05-17 08:13:37 följande:

    Skulle jag absolut inte. Jag är en 30-nånting, gift småbarnsfar med ett ordnat liv. Jag står inte och skriker på parkeringar. 


    Då e det bara sorgligt att du resonerar som du gör. Någonstans på vägen har ju dina föräldrar misslyckats o uppfostra dig rätt om du tycker såna ord är ok o säga. Hoppas verkligen inte att du har en dotter.

    Mm en gift småbarnspappa som köper sex regelbundet......
  • Anonym (Asså allvar)
    Anonym (asful) skrev 2016-05-17 08:19:41 följande:

    Inte lätt att vara förälder vettu. Och för hundrade gången.. jag säger inte det till folk som inte är det, och jag tycker ingen ska göra det. Men att fråga är annorlunda.


    Nä jag e oxå förälder men skulle min son yttra ordet hora då jävlar . Finns gränser på vad man säger. De frågade inte de antydde att hon var en hora eftersom de skrek att hon skulle suga deras kuk för betalning . Så jag tolkar inte det som en fråga utan de ville kränka henne. De trodde de var tuffa som skrek så.
  • Anonym (Asså allvar)
    Anonym (asful) skrev 2016-05-17 08:30:30 följande:

    Det är bara ett ord. Var inte så rädd för det.


    Jag e inte rädd för det. Man säger bara inte det samma som man inte kallar folk bög. CP skadad mm det e kränkande ord men du verkar ju faktiskt fattas en del så känns inte så lönt att förklara för dig. Det känns liksom som att det inte går in. Fast din moral kan inte vara så stor heller när du köper sex. Kan ju gissa att din fru inte vet om det
  • Anonym (Asså allvar)
    Anonym (asful) skrev 2016-05-17 08:43:40 följande:

    Haha nej givetvis berättar jag det inte för min fru!

    Nu får ni faktiskt sluta säga "kalla". Jag tycker inte man ska kalla folk hora heller. Men att fråga någon om de ÄR en hora är en annan sak.


    Nej för sista gången det e exakt samma sak.

    Varför berättar du inte för henne om du nu tycker det e ok o köpa sex?
Svar på tråden Blev kallad hora på parkering