• Tina81

    Bara ett barn, själviskt? Dålig idé?

    Vi har en 4-månaders som gör oss så lyckliga! Men också väldigt trötta och stressade. Vet att det är tidigt för den här typen av funderingar och mycket kan ändras, men vi pratar redan om att kanske stanna vid ett barn..Jag är 36 år så har inte all tid i världen att fundera.

    Vi har ju haft turen att få ett friskt barn. Vem vet hur det går nästa gång. Vi vill ha energi till vår dotter och även kunna ge henne en uppväxt där vi har råd med det hon behöver.

    Bostadssituationen i Sthlm är ju så att det är svårt att komma in på marknaden om du inte har ett bra startkapital. Hur ska vi ha råd med detta + allt annat som körkort etc för 2 barn när det är svårt med ett..vår samlade inkomst är normal.

    Vi vill ju ge henne glädjen av ett syskon men också kunna finnas där för henne så gott det bara går..förvirrande.

    Hur resonerar ni? Har ni som stannat vid ett barn ångrat er eller känns det fortfarande rätt?

    Vore skönt att få lite tankar..

  • Svar på tråden Bara ett barn, själviskt? Dålig idé?
  • Tina81

    Tack! Ska kanske tillägga att vi också av medicinska skäl kanske kommer att bli tvungen att fatta detta beslut inom den närmaste tiden

  • Tina81

    Bra tankar..man vet ju inte heller hur lång tid det skulle ta att få ett barn till. Dessutom skrämmer förlossningsvården i Sthlm mig och så många andra just nu..

  • Tina81

    Tack för svar:) har en liten längtan redan efter syskon men vet inte om den kommer vara. Vi har ett väldigt enkelt barn nu, sover bra etc. Vet ju aldrig hur det blir nästa gång..

Svar på tråden Bara ett barn, själviskt? Dålig idé?