Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Att inte ha sex, någonsin

    Är i samma situation egentligen, är 35 och har aldrig hittat nån vare sig för relation eller sex. Men för 2 år sen bestämde jag mig för att acceptera att jag aldrig hittar nån och slutade fokusera på att hitta nån och istället fokusera på sånt jag tycker är kul. Mår väldigt mycket bättre efter det beslutet. Innan dess mådde jag urdåligt av att känna mig värdelös ( är inte värdelös men det är så man kände sig när man bara blev nobbad) och deprimerad men inte nu längre.

    Kanske nåt som kan funka för dig med?

  • Anonym (Jag)
    Anonym (....) skrev 2016-05-20 12:37:05 följande:

    Skulle faktiskt efter att ha tänkt på er situation lite också föreslå eskorter eller liknande utan att för den sakens skull stigmatisera Thailändare som varande de enda som erbjuder sådana tjänster. Det behöver inte nödvändigtvis vara sex utan GFE med fysisk närhet. Men kan så klart vara sex också. Detta skulle kunna ha flera terapisyften. Dämpa ångest över detta. Och boosta självkänsla. Det finns inget skamligt i att unna sig lite närhet.


    Skulle det vara mindre skamligt att köpa närhet om sex inte ingick? Det kanske jag skulle kunna tänka mig i så fall.
  • Anonym (Jag)
    Anonym (??) skrev 2016-05-20 13:06:41 följande:

    Jag fattar inte problemet. Vad är orsaken??


    Kan vara många orsaker, vet inte hur det är med ts men själv har jag haft så dåligt självförtroende när det gäller tjejer att ingen blivit intresserad. Stammar man av nervositet när man frågar om att ses är det knappast sexigt, eller hur?

    Har fått bukt med en del av detta men inte tillräckligt så därför har jag som sagt släppt det hela och fokuserar på annat. Känslomässiga störningar, social fobi mm kan också ligga bakom varför vissa blir ensamma och aldrig träffar nån. Eller att man är ett svin som ingen vill ha.
  • Anonym (Jag)
    jenniss skrev 2016-05-23 09:50:07 följande:

    Har en fråga. Ja gillar en kille men jag vill ej ha sex.med han. För de skulle bara ske en gång. Men man kan ha relationen på andra sätt


    Kompis?
Svar på tråden Att inte ha sex, någonsin