• Anonym (***)

    Svärföräldrarna...

    Istället för att lämna din man så kan han ju lämna sina föräldrar. Eller väljer din man hellre dom framför dig?

    Eller så låt din man hälsa på dom, och du låter bli.

    Din man och hans bror måste bryta sig loss. Ignorera dom i några månader, så se vad som händer.

    Jag har aldrig förstått människor som umgås med knäppa människor som bara stjäl negativ energi. Antingen överdriver du jättemycket och det går alldeles utmärkt att umgås med dom. Om det du skriver är sant, så varför umgås med dom?

  • Anonym (***)
    Anonym (Fan) skrev 2016-05-22 18:24:48 följande:

    Jag har slutat.

    Jag frågade förresten andra i vår närhet om jag överdrev men de höll med mig om att: "ja, de har ett knepigt sätt att förhålla sig till andra människor. Det märks"

    Håller med dig - nu får sambon sköta deras kontakt.

    Yngre brodern har brutit sig fri, och kommer undan med det. Min sambo är familjens hackkyckling så föräldrarna vet om att det är tacksamt att hacka och köra med honom. Den typen av människor håller jag mig undan ifrån


    Stötta då din man så han också drar sig ur deras grepp. Han kommer också undan med det. Jag menar, vad kan de göra om ingen av dom vill umgås med dom?

    Om du lämnar honom så vinner dom. 
  • Anonym (***)
    Anonym (Fan) skrev 2016-05-22 20:53:39 följande:
    Både jag och familjen stöttar.

    Det börjar hända saker nu, märker jag. Det värsta är att de får honom att må dåligt
    Jag tror att han kommer att må bra efter ett tag. När deras grepp om honom släpper. När han inser att de inte kommer åt honom.

    Sedan är det ju sorgligt också. Man vill ju att ens föräldrar ska vara vettiga människor, finnas där för en även när man är vuxen, man vill ju inte att det ska gå så långt att man måste utestänga dom ur sitt liv.
  • Anonym (***)
    Anonym (Väljer själv) skrev 2016-05-23 01:50:38 följande:
    Måste och måste? Det väljer de själva. Kanske trivs de med att ha sina föräldrar involverade i sina liv. Då ska de ha det. Däremot behöver Ts inte umgås med dem.
    Klart de inte måste.

    Men baserat på vad TS skriver om hur hennes man blir behandlade och att brodern redan brutit med dom, så tvivlar jag på att de trivs med sina föräldrar.
Svar på tråden Svärföräldrarna...