Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    vad får kvinnor ut av analsex?

    Min tjej får orgasmer av analsex som inte kan få vi enbart vaginalt sex och ej heller jämföras med en klitorisorgasm. Hon kommer riktigt hårt och länge av analsex men vi är alla olika.

  • Anonym (Kille)
    Times skrev 2016-08-19 11:42:24 följande:

    Galet förvånad jag blev när jag och min tjej hade analsex en gång och hon skriker ut "jag kommer!!!!"

    har inte hänt igen efter det, vi gör det inte så ofta men bara att det går är ju hur coolt som helst. Med mitt ex gick det inte alls, fick inte in ollonet ens innan hon sa "nope, det går inte ).


    Så lät min tjej med och hon kom väldigt hårt av analsexet. Hon har aldrig kommit på samma sätt av vaginalt sex tidigare (eller efter detta) och jag tror hon blev paff över att hon kom så snabbt och hårt av analsexet. Första gången tror jag hon kom på mindre än en minut och andra gången ungefär samma tid. Hon kommer långt före mig och jag får liksom nöja mig med att bli avrunkad efteråt (eller ta på kondom och köra henne i fittan trots att hon kommit redan och inte vill/orkar mera men ställer upp på mig). Men jag tycker det är okej att inte få komma och att det räcker att se henne komma så hårt. Det är häftigt att se henne när det typ svartnar för henne och hon ligger där och flämtar. :)
Svar på tråden vad får kvinnor ut av analsex?