• MrFlex

    vad får kvinnor ut av analsex?

    Jag har haft analsex med alla mina partners i de längre förhållanden. I samtliga fall har det varit för att tillgodose min önskan inledningsvis (viss egen nyfikenhet i vissa fall). I samtliga fall har det dock ändrats ganska snabbt.

    Min nuvarande var väldigt negativt inställd till analsex när vi träffades, dålig erfarenhet förstod jag.
    Nu gillar hon det lika mycket som de tidigare och får mycket kraftiga orgasmer.

    Med rätt mindset och rätt teknik så tror jag att alla kan njuta av analsex, man som kvinna.

  • MrFlex
    Anonym (Tjej) skrev 2016-08-22 21:03:15 följande:

    Det är skönt med analsex. Jag har två glasstavar i behändig form och storlek som jag brukar köra dubbelt med när jag är ensam. Vansinnigt skönt med en i varje hål!
    Men jag har bara haft analsex en enda gång med min kille (på 2 år), men då slutade han för att han fick ont, så jag hann inte njuta av det mer än max 30 sekunder. Det var inte likt honom att stoppa in den där, och jag är inte hundra på att han märkte det ens, men det verkar konstigt annars. Blev iallafall skitglad, för vårt sexliv är väldigt enformigt och nästan obefintligt.
    Vi har aldrig pratat om det, och det har inte hänt sedan dess.


    Jag skulle bli gruvligt besviken om min partner höll inne med saker hon gillar. Jag skulle också gå väldigt långt för att tillfredsställa hennes önskningar. Partnerns lust och njutning är ju en av höjdpunkterna med sex!

    Berätta nu för killen att du gillar analsex, annars blir jag förbannad:)
  • MrFlex
    Anonym (Tjej) skrev 2016-08-23 13:24:34 följande:
    Hahaha :)

    Nej det kan jag inte. Han vill ju aldrig ha sex ändå, ska jag då kasta upp detta i ansiktet på honom så känner han sig väl ännu mer otillräcklig (vilket jag anar att han gör redan för att han nobbar mig när jag försöker tränga mig på).

    Jag har berättat att jag vill mer och oftare, men han är så trött så det blir bara motorsport och youtube när vi ses.
    Fast tänk om han är som du? Han går omkring med fantasier om att sätta på dig i röven och tycker att ert sexliv är lite tråkigt nu, utan att säga något.

    Du får två val, bara för att jag är schysst.
    1. När ni har sex bakifrån nästa gång tar du bak ena handen och stoppar in ett finger i rumpan på dig själv. Sedan säger du - Jag är så kåt, jag vill att du tar mig i stjärten (eller "där bak" vilket är den vanligaste benämningen från tjejer enligt mig) .
    Gör han inte det då så är det något fel på din kille:)

    2. Nästa gång du rider honom så låter du honom glida ur, sedan positionerar du kuken under röven och sänker dig ner. Har du tur så gillar han det, har du halvtur så märker han inget, har du otur så protesterar han.

    Jag blir så upprörd när analälskande kvinnor (som är minoritet) slösas bort på tråkiga pojkvänner:) Så gör nu som jag säger!

    Lycka till
Svar på tråden vad får kvinnor ut av analsex?