Inlägg från: Anonym (bajs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bajs)

    vad får kvinnor ut av analsex?

    Nyfikna72 skrev 2016-05-28 19:24:26 följande:

    Det är ju lite synd att kalla det för smärta.........särskilt som det avskräcker de som vill testa. Det handlar väl mer om en känsla man inte riktigt kan beskriva. Ont gör det ju inte men det är ju så att säga ingen känsla man är van med.


    Vad spelar det för roll om någon blir avskräckt? VILL man testa tror jag inte att lite smärta avskräcker. Jag personligen är inte rädd för smärta, men för mig associeras analen bara med bajs, så jag kommer ALDRIG att ha analsex. Jag skiter i hur det känns, analen är inte sexig för mig.
  • Anonym (bajs)
    Anonym (Vill prova) skrev 2016-07-05 13:59:46 följande:

    Min sambo har varit jätte-på att prova analsex efter att dels uppleva men även att det ska vara skönt. Jag sa helt Nej först pga alla P-rullar där det ser brutalt ut och att det ska göra ont. Jag har inte haft en dragning dit bak helt enkelt.
    Men nu vill jag prova. Med hans ollon i gjorde det ont som FAN. Så han fick ta ut. Jag gissar vi var för snabb in med den trots att jag var kåt etc.

    Beställde hem sån med gummikulor att trä in och få öva på hemma ensam när jag onanerar nån gång. Och med den gick det riktigt bra! Kom hårt o inga smärtor. Men ännu rädd prova med k*ken. Har ni tips/råd/bra position eller hur tänka/göra? Vill verkligen få det skönt när det ska ske


    Är det verkligen med analen som med vaginan, att det har någon betydelse om man är kåt och redo?? Man lubricerar ju inte i stjärthålet och ringmuskeln blir inte mjukare för att man har lust. Nej, gör det ont så gör det ont, kanske ska du bejaka det du faktiskt upplever hellre än att töja ut stjärthålet för att kunna ta emot en kuk...
  • Anonym (bajs)
    Anonym (badanka) skrev 2016-07-07 16:08:50 följande:
    Ja eller så vänjer man sig och lär sig uppskatta det. Homosexuella män lubricerar inte heller i analen till exempel.
    Nä, men också bland homosexuella män måste det finnas de som faktiskt tycker att det är obehagligt att ta emot kuken i analen. Penetrationssex är inte obligatoriskt för någon, eller bör åtminstone inte vara det.
  • Anonym (bajs)
    Anonym (badanka) skrev 2016-07-07 16:08:50 följande:
    Ja eller så vänjer man sig och lär sig uppskatta det. Homosexuella män lubricerar inte heller i analen till exempel.
    För övrigt var mitt inlägg en reaktion på "Jag gissar vi var för snabb in med den trots att jag var kåt", och ingenting annat.
  • Anonym (bajs)
    Tom Araya skrev 2016-07-08 01:16:23 följande:
    -Anal penetration handlar normalt sett inte om töjning utan snarare avslappning av ringmusklerna. Den är gjord för att kunna släppa ut korvar i åtminstone en brat wurst's storlek. Att bajsa är mer våld mot ringmuskeln än vad analsex normalt sätt är.
    Evolutionen har konstruerat analen så att den släpper UT korvar utan motstånd, men inte IN. Om du upplever att det är våldsamt mot ringmuskeln att bajsa innehåller din kost antingen för lite fibrer, för lite vätska, eller mest troligt både och.

    Det jag vänder mig mot är inte att folk har analsex om de njuter av det. Det jag vänder mig mot är inställningen att det är en fråga om att vänja sig. Man ska inte behöva vänja sig vid någonting som är obehagligt, bara för att andra njuter av det.
  • Anonym (bajs)
    Times skrev 2016-08-22 19:35:06 följande:

    Skrivrit i denna tråd en gång innan tror jag. Men svaret är fortfarande: Tjejer KAN få ut något av analsex nämligen.....Orgasm.

    Min kvinnas mens hade kommit igår men vi var väldigt sugna på varandra. Det slutade med att vi hade sex där bak i två etapper. Första gången fick vi sluta för det blev för intensiv sa hon. Sen ville hon prova igen. Denna gång gick det bättre. HON FICK ORGASM. Hon skrek. Jag tog ett halsgrepp runt henne och tömde mig i henne.
    Det var helt magiskt

    Väl mött

    /Times


    Så lite oskyldigt mensblod är ett hinder för samlag, men inte bajs? Drömmer Okej.
Svar på tråden vad får kvinnor ut av analsex?