• Fjäril kär

    varför stannar han hos sin fru?

    Alltså.. Han har bett om ursäkt till dig och gav dig en förklaring. Att du sen inte godtar varken eller är ju DITT problem och inte hans.

  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 06:26:39 följande:

    För det första så har hans fru berättat för mig att de under hela denna tiden hade ett aktivt sexliv och det har han bekräftat- alltså kan det inte ha handlat om sex.

    Däremot var hon dålig på den vardagliga närheten som han behöver och den hade verkligen vi. Jag kände hur bra han mådde med mig. Han sa att jag var hans livs kärlek, hans själsfrände, att han älskade mig mer än allt, att jag var den absolut enda han ville ha och att han var överlycklig att ha träffat mig. Nu säger han att det var något han trodde att han kände just då men att han nu insett att det bara var en flykt och förälskelse som han nu vaknat ifrån. Han säger att jag är ett stort misstag. Han säger att han älskar och är kär i sin fru !?!?!? Att de ska hitta varandra igen- hur fan hittar man varandra efter detta??? Hur kan frun stanna i det? Jag har gett alla detaljer så hon vet ju precis hur illa detta är. Och inte kan han väl älska sin fru om han levt såhär under så lång tid? Jag är övertygad om att han saknar mig enormt och inte har några älta känslor för frun utan bara stannar för trygghet...... Så fegt! Så besviken. Det vi hade tror jag var unikt.


    Om han är feg? Ja kanske, men är det verkligen en sån man du vill ha?

    Han sviker dig och ljuger för dig och låtsas som att inget hänt. Är det verkligen så ditt livs kärlek ska bete sig?
  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 06:49:55 följande:

    Han låtsas inte som ingenting, nu är alla kort på bordet och han har bekräftat allt jag skrev till hans fru. Så han erkänner.... Men sen är han feg och samtidigt tänker jag att det är ett stort steg för honom att lämna och att jag kanske måste ge det mer tid. Men då gäller det att frun säger nej för uppenbarligen är hon hans första val oavsett anledning....


    De är gifta. Självklart är de varandras förstahands val. De är skyldiga gentemot varandra att ta tag i detta. Det är vad som menas med att älska varandra i nöd och lust.
  • Fjäril kär

    Du offrade ditt eget äktenskap på x antal år för några månaders flirt och några ligg?

    Var det verkligen värt det?

  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 10:28:35 följande:

    Han smutskastade sin fru jättemycket! Jag trodde på det såklart....


    Du svalde lögnen helt enkelt för att du inte kände honom tillräckligt väl.
  • Fjäril kär

    Det största misstag du egentligen gjorde TS var att ligga med honom innan han lämnat sin fru.

    Hade du nekat honom sex hade du haft både heder och äktenskap kvar och då även haft möjligheten att han väljer dig på riktigt.

    Nu valde du att ligga med honom och konsekvenserna blev att du är utan både honom och din man.

  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 17:59:02 följande:

    Era meddelande gör mig ledsen, men jag försöker tänka att ni kanske har rätt. Och även om han älskar mig så vågar han inte lämna... Jag måste acceptera det...


    Fel.

    Han VILL inte lämna sin fru.
  • Fjäril kär

    Äh den här tråden är exakt likadan som övriga 99 trådar om "tycka-synd-om-mig-älskarinna"-trådar under otrohetsforumet.

  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-06-01 16:05:36 följande:

    Har läst hela tråden ännu en gång.... Jag förstår att ni blir provocerade av att jag inte bara kan acceptera att han ljugit och går vidare. Jag satsade ALLT på denna mannen, han lovade mig en framtid och jag har aldrig nånsin känt något liknande än det jag upplevde med honom. Men jag förstår ju att jag inte kan ändra på honom, han vill försöka med sin fru. Ingenting av det jag gjort eller sagt kan ändra på det.

    Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hoppas att frun slänger ut honom. Då skulle jag vara beredd att förlåta. Och det säger kanske er något om hur starka känslor och hur mycket jag faktiskt investerat i detta.

    Jag lämnade min man innan vi hade sex. Jag ville vara ärlig. Han sa att han och hans fru hade ett katastrofdåligt äktenskap. Jag tror gott om alla, jag gick på vartenda ord. Det gör inte mig till en dålig eller naiv person.


    Jo fast att tro gott om alla ÄR att vara naiv.

    Du hade inte suttit i den sitsen du är i om du inte varit naiv och godtrogen.
  • Fjäril kär

    Det som provocerar folk härinne är ditt naiva och godtrogna sätt att tro att alla äktenskap funkar som ditt.

    Självklart finns det kärlek mellan den mannen och hans fru efter x antal barn och år tillsammans. Och den väger mycket mycket tyngre än era tre hemliga månader och smusslande.

    Givetvis fanns det förälskelse till dig men det var inte samma kärlek som är mellan honom och frun.

    Det ni hade var ett fint minne ja, men det kommer aldrig i närheten av det som är mellan honom och frun.

  • Fjäril kär

    Ur ett annat perspektiv...

    Statistik säger att endast 2% gifter om sig med älskarinnan, hur många av de som verkligen håller vet jag inte men skilsmässostatistiken över lag är ju väldigt dyster.

    Sen undrar jag hur du tänkte sen.. Att efter tre månaders smusslande kräva att han skiljer sig och flyttar ihop med dig som han knappt känner, leva ihop med barn ingen av er träffat och leva i en vardag ni aldrig provat . Hur tänkte du där?

    Och sen leva ihop i ett halvår och sen kanske inse att det inte funkar? Att ni återigen måste splittra en familj och barnen måste ännu en gång uppleva osäkerhet och flytt.

  • Fjäril kär
    Anonym (Andra) skrev 2016-06-03 07:02:49 följande:

    Vi hade för avsikt att han först skulle avsluta och flytta till en egen lgh en tid innan vi blev sambo så att frun inte skulle förstå sambandet... Förstod hon skulle hon aldrig låta honom se barnen igen sa han. Han kändes SÅÅÅ trovärdig med tårar i ögonen och höll mina händer och var verkligen genuin som JAG uppfattade det....


    Ja och att hon bråkat om barnen har definitivt varit sant. DET är förmodligen det enda du verkligen kunnat lita på. Så har er verklighet sett ut på riktigt.
Svar på tråden varför stannar han hos sin fru?