Inlägg från: Anonym (Wake up and smell the coffie..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)

    varför stannar han hos sin fru?

    "Träffade en man på jobbet som började flirta med mig direkt"

    Ja han lät inte gräset gro! Det har han säkert inte gjort när det gällt andra kvinnor heller. Även om du vill tro nåt annat, för att känna dig speciell.

    Era möten på det här hotellrummet målar du upp som århundradets kärlekssaga. Du vill sätta en vacker etikett på något som är både billigt och tarvligt, och byggt på lögner. Snälla, säg inte att du är så naiv!

  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Mantissans skrev 2016-05-30 16:46:10 följande:

    TS, det är kört. Det bästa du kan göra är att lägga honom bakom dig och gå vidare med ditt liv. Det finns inte en enda sann kärlek därute, det finns flera.

    Mannen älskar sin fru men är förälskad i dig (eller förälskad i förälskelsen i sig) och det är en stor skillnad. En förälskelse för en gift person är mer en flykt från vardagen, spänning, känsla att vara åtrådd igen och en boost för självförtroendet. MEN äkta kärlek är det inte.

    Jaga inte hans stackars fru mer utan lämna med hedern i behåll för just nu framstår du som en riktig crazy lady. Ha lite självrespekt och acceptera att du blivit sviken av en riktig ynkrygg och trösta dig med att du var en stark person som vågade älska, vågade satsa och var ärlig och uppriktig mot din man. Men it takes two to tango, och mannen du träffade var inte av lika starkt virke.


    Varför försöker du försköna det hela genom att säga att mannen var "förälskad" i ts? De flesta begriper nog vad han var ute efter.Så varför försöka få ts att tro nåt annat? Är det inte bättre att istället varna för sådana här lögnaktiga karlar, som säger vad som behövs, för att komma dit de vill.

    Den här gifta mannen började direkt att flirta med ts. Han la alltså omgående ut ett bete, och ts nappade direkt. Sen var det ju bara för honom att håva in.
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-30 21:43:48 följande:

    Jag förstår att jag har gjort fel eftersom han var gift, men jag kände mig så speciell och sedd och älskad på ett sätt som aldrig förr. Han accepterade mig på ett sätt som ingen tidigare gjort....

    Jag kan inte tro att det är slut än. Hoppas varje dag att han ska ångra sig...


    Aha........nu börjar jag förstå hehe.....

    Det är nog bara en tidsfråga innan du berättar att mannen hört av sig, att han lämnat sin fru, och är på väg till dig.
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 10:28:35 följande:
    Han smutskastade sin fru jättemycket! Jag trodde på det såklart....
    Lita aldrig på en man som smutskastar sin fru! Ingen seriös man värd namnet gör det. Kan han smutskasta henne, så kan han också smutskasta dig.

    Fullständigt omöjligt att begripa hur du kan sukta efter en sån skitstövel. Du borde vara glad att han nu visat sitt rätta ansikte. Hur skulle du någonsin kunna lita på en sån, om det mot all förman skulle bli ni? Det han gjorde med dig, kan han också göra mot dig. Tro inte annat!

  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Andra) skrev 2016-05-31 13:39:18 följande:

    Jag vet att han valde henne men jag kan inte förstå att han är så feg. Han väljer henne pga barnen skulle jag tro, men inte pga känslor. Det han kände för mig kan han omöjligt känna för henne, då skulle han inte varit otrogen.

    Mitt äktenskap var inte bra, så det var nog inte tillräckligt starkt oavsett, men visst, denna mannen fick mig att ta steget. Hans kärlek kändes som det mest äkta i mitt liv och så kunde han inte stå för sina ord.

    Har så svårt att förstå hur hans fru kunnat avgöra redan nu att hon vill fortsätta, har skrivit ned allt om oss, men skulle gärna ha visat och berättat ännu mer, men frågan är om det hade hjälpt. Förstår att jag måste gå vidare men det är nästan omöjligt när jag vet att han älskar mig...


    Detta börjar bli smått löjeväckande, om du ursäktar ts.

    Jag vet inte varför du startat denna tråd, när du inte tar till dig ett dugg vad någon säger, utan bara maler på om att mannen som bestämt sig för att stanna hos sin fru, egentligen älskar dig. Det börjar bli lite för mycket nu. Sök hjälp!


  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Mm) skrev 2016-05-31 18:51:55 följande:

    Vad ni är elaka mot TS! Kära TS försök gå vidare med huvudet högt. Även om två personer älskar varandra, så är man kanske inte ämnade för varandra.


    Öh......vad menar du?

    Vill du sätta fler griller i huvudet på ts? Begriper inte heller du vad mannen sagt i klartext?
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)

    Jag har läst igenom alla ts inlägg en gång till, och man blir ju minst sagt lite beklämd.

    Så som ts ser det, så hade hon och den här mannen århundradets kärlekssaga. Den var "unik" skriver hon. Det spelar ingen roll att mannen har erkänt att han ljugit för henne, att han älskar sin fru och vill göra allt för att reparera deras förhållande.

    Så trotts att mannen talat i klartext till henne, så tror hon ändå att HON är den stora kärleken i hans liv. Hon föredrar alltså att tro att hans lögner är sanning, och att han när han talar sanning.....ljuger. Man blir mållös!

    Man lär sig av sina misstag heter det ju, men så verkar inte vara fallet med ts. Därför är nog risken stor att historien upprepar sig. För ts har inte lärt sig ett dugg!  Då blir man också ett lätt byte när nästa gifta karl dyker upp och börjar flirta, smickra och säga de rätta sakerna som krävs för att nå sitt mål.

  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Andra) skrev 2016-06-01 16:05:36 följande:

    Har läst hela tråden ännu en gång.... Jag förstår att ni blir provocerade av att jag inte bara kan acceptera att han ljugit och går vidare. Jag satsade ALLT på denna mannen, han lovade mig en framtid och jag har aldrig nånsin känt något liknande än det jag upplevde med honom. Men jag förstår ju att jag inte kan ändra på honom, han vill försöka med sin fru. Ingenting av det jag gjort eller sagt kan ändra på det.

    Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hoppas att frun slänger ut honom. Då skulle jag vara beredd att förlåta. Och det säger kanske er något om hur starka känslor och hur mycket jag faktiskt investerat i detta.

    Jag lämnade min man innan vi hade sex. Jag ville vara ärlig. Han sa att han och hans fru hade ett katastrofdåligt äktenskap. Jag tror gott om alla, jag gick på vartenda ord. Det gör inte mig till en dålig eller naiv person.


    "Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hoppas att frun slänger ut honom. Då skulle jag vara beredd att förlåta. Och det säger kanske er något om hur starka känslor och hur mycket jag faktiskt investerat i detta."

    Nej det säger ingenting om hur starka dina känslor är för den här mannen. Det enda det säger är hur lite du tycker du är värd, om du skulle hålla tillgodo med en karl som helst vill leva med sin fru, som just slängt ut honom.

    Verkligen sorgligt att läsa att du skulle ta emot honom med öppna armar. Har du så lite självrespekt? Och nej ts........du är ingen dålig människa. Bara en människa som är förblindad och inte kan se klart vad som är alldeles uppenbart.
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)

    Ts, läs de här inläggen och begrunda vad du själv skrivit.

    "Men jag märkte sista gångerna vi träffades att han var lite mindre kärleksfull och att han hade tagit viss distans redan innan hon kom på oss."

    "Jag skrev ett långt brev till hans fru där jag verkligen specificerade ALLT, datum, flera av hans löften, detaljer om sex, citat med mera. Jag ville att hon skulle veta allt innan hon bestämde att ta tillbaka honom. "

    " Han säger att jag är ett stort misstag. Han säger att han älskar och är kär i sin fru !?!?!? Att de ska hitta varandra igen- hur fan hittar man varandra efter detta??? Hur kan frun stanna i det? Jag har gett alla detaljer så hon vet ju precis hur illa detta är."

    " Men samtidigt borde det inte gå att leva tillsammans efter en sån sak och då vill jag inget hellre än att han kommer till mig så att vi kan börja vårt liv.... Men hur länge ska de försöka innan de inser att det aldrig kan gå!? Vet att det ska vara vi.."

    "Har så svårt att förstå hur hans fru kunnat avgöra redan nu att hon vill fortsätta, har skrivit ned allt om oss, men skulle gärna ha visat och berättat ännu mer, men frågan är om det hade hjälpt. Förstår att jag måste gå vidare men det är nästan omöjligt när jag vet att han älskar mig..."

  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Lalinandanenon skrev 2016-06-02 08:01:26 följande:
    Vissa av oss är naiva. Vi tror på människor, vi blir trampade på och anklagar oss själva. Vi kan inte förstå hur människor kan säga en sak och göra en annan.
    Det ingår inte i vår världsbild att någon kan ljuga för oss på ett sätt som man aldrig skulle kunna göra själv.

    Det som har hänt dig är inte på nåt sätt ovanligt. Det finns ingen regel som säger att man måste älska en annan människa. Hur mycket man än önskar det.
    Du blev störtkär och lämnade din man innan det blev nåt. Jag tycker att du ska ha  heder för det. Du har en bra relation med din ex-man idag. Förmodligen för att du var ärlig och sa som det var. Din ex-man hade inget annat val än att acceptera det och gå vidare. Så blir det ibland. Hade du gått bakom ryggen och smusslat så hade din situation förmodligen sett helt annorlunda ut idag. Din ex-man hade förmodligen föraktat dig och relationen mot svärföräldrar och svågrar osv hade blivit en helt annan, för all framtid.

    Jag tycker att du ska hålla huvudet högt. Du har gått på en nit helt enkelt. Det händer alla, varje dag och hela tiden. Du mår förmodligen väldigt dåligt över att du skickar brev och så vidare. Det du gör är egentligen bara att du förnedrar dig själv. Han vill inte ha dig. Han har ljugit för dig. Han vill hellre vara med sin familj.
    Ta in det på allvar, acceptera läget även om det gör ont.
    Tänk på att även hans fru förmodligen mår 100 gånger sämre än vad du gör. Ha lite respekt för henne och deras barn.

    Det finns förmodligen säkert flera stycken killar i din närhet som inte skulle önska nåt hellre än att du såg dem.

    Lägg det här bakom dig nu! Det börjar bli sommar!

    kram och lycka till.
    De flesta av oss har nog också varit naiva en gång i tiden, och trott alla om gott. Tills vi på olika sätt fått erfara att livet inte alltid är så rosenrött, och att en del människor inte var så pålitliga och lojala som vi trodde.

    Har man den tråkiga erfarenheten, så blir man lite mer observant, när det kommer in nya människor i våra liv. Man har lärt sig läxan att allt inte alltid är som det ser ut. Och det kan förhindra att vi inte gör om samma misstag en gång till.

    Sen är det ju sorgligt att det finns människor som ändå gång på gång fortsätter att dra nitlotter som de tror är högvinster. Naiva och blåögda människor som inte lärt sig nåt av sina tidigare dåliga erfarenheter.
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Anonym (Edwin) skrev 2016-06-02 12:25:56 följande:
    Nä det påstod jag inte. Sorry om det uppfattades så.

    Jag menar bara att förälskelser sker i väldigt många förhållanden utan att man varken är otrogen eller skiljer sig.
    Det kan jag hålla med dig om. Förekommer väl på de flesta arbetsplatser att folk blir lite betuttad och småkär i nån, utan en tanke på att vara otrogen. Folk som älskar sin partner, och aldrig skulle vilja lämna sitt förhållande.
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)

    Av ren nyfikenhet måste jag bara fråga.... varför tog ni in på hotell när du hade  en egen lägenhet?

  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    smulpaj01 skrev 2016-06-02 16:08:15 följande:
    Har också ställt den frågan men fick inget svar.
    Ok! Ja vi får väl se om vi får svar.


  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    Lalinandanenon skrev 2016-06-02 15:06:51 följande:
    Det är väl det som är det sorgliga med otrohet. Man tänker inte riktigt klart. Man lever i sin egen värld där allt är rosenrött och allt är möjligt.
    Till TS försvar så lämnade hon sin man medans MR drömkille endast ville ha sex och uppskattning. Det är ju alltid lätt att vara efterklok.

    Jag tycker faktiskt mest synd om den bedragna kvinnan. Hon har en man som bedrar henne (och barnen) och får brev/samtal från en förälskad älskarinna som vill ha hennes man. Jag antar att hon i detta läge befinner sig i en chock och lägger allt fokus på att hålla i hop familjen för barnens skull. Åtminstone tills saker och ting börjar klarna. Jag tror att deras liv är en mardröm just nu.

    Jag tycker TS borde låta dem vara och fokusera på sig själv. När den värsta saknaden kommer nog hon att inse det själv.
    Ett troligt scenario inom ett år är ju att den bedragna kvinnan kommer fram till att hon inte vill ha honom längre och sparkar ut honom.
    Då kommer han förmodligen tillbaka till TS för tröst. Mer löften och fler lögner. Undrar om han är lika attraktiv då? Vad tror du TS?
    Jag tro ju knappast att det är ts mannen skulle välja om han blir utsparkad. Hon med sitt detaljerade brev till hans fru, är säkert en bidragande orsak om deras äktenskap inte går att reparera. Och det var väl det som var syftet med brevet. Mannen älskar sin fru, och blev vansinnig över brevet.  Så nej,  jag tror inte på nån återförening med ts, som kanske ger honom lite "kaninkokerskavibbar". Men världen är ju full av kvinnor!
  • Anonym (Wake up and smell the coffie..)
    "Men jag märkte sista gångerna vi träffades att han var lite mindre kärleksfull och att han hade tagit viss distans redan innan hon kom på oss."

    Som jag tolkar detta hade mannen börjat få kalla fötter, och ville avveckla er relation.  Att hans fru har "tvingat" honom att välja henne och deras äktenskap, betraktar jag som uteslutet. Även om hans fru inte kommit på er, så hade han nog avslutat ert förhållande.

    Så länge du vägrar att att ta till dig att han är en lögnare som manipulerat dig, kommer det att bli mycket svårt för dig att släppa detta,  och gå vidare. Man har ju läst om många kvinnor som varit i din situation, men aldrig har jag hört talas om nån som är så förblindad inför det uppenbara.
Svar på tråden varför stannar han hos sin fru?