• klockis16

    Får inte flytta för mitt ex

    Jag har ett problem.

    Jag och min Karl har vart tillsammans i över ett år nu och vill flytta ihop.

    Problemet är att mitt ex inte låter mig flytta med våran dotter. Jag och min Karl bor 40 mil ifrån varandra, hade de vart närmare hade de inte vart något problem men de är svårt och träffa varandra när man känner för de när de är 40 mio emellan.. Vi vill gifta oss, köpa hus, och ev skaffa fler barn .

    Min Karl kan inte heller flytta för han har 2 barn och ett bra jobb.

    Jag hatar hålan jag bor i och mitt jobb så jag flyttar mer än gärna.

    När jag tog upp med mitt ex att jag ville flytta och ta med varan dotter och hade bra argument som gynnar varan dotter va hans svar bara nej. Jag frågade varför och svaret va : då blir jag ensam. Okej? Bra svar.

    Har även sök min dröm utbildning för att få mitt dröm jobb, kommer jag in så måste jag flytta. Vilket inte går när Exet sätter sig på tvären. Så lär få tack nej ifall jag kommer in och bli mer deprimerad.

    Jag vägrar flytta utan min dotter!

    Och jag vill inte dra upp någon vårdnadstvist. 50/50 chans , kan lika gärna bli av med den.

    Någon som har något tips på hur jag kan få till de här?

  • Svar på tråden Får inte flytta för mitt ex
  • klockis16
    Anonym (Madde) skrev 2016-06-01 00:13:39 följande:

    Vadå pappan "sätter sig på tvären"? Vad konstigt. Det är väl hans barn också. Klart du inte kan flytta 40 mil och samtidigt behålla vårdnaden.


    Visst är de så, Nu finns de bakom liggande saker oxå som gör att jag inte litar 100% på mitt ex. Och varför ska jag ge upp min dotter för att jag vill flytta? Samma sak tycker jag?
Svar på tråden Får inte flytta för mitt ex