• Anonym (tess)

    Får inte flytta för mitt ex

    När man läser din trådstart så framstår du som väldigt egoistisk, gentemot både din dotter och hennes pappa. Självklart har han all rätt att säga nej, varför ska han ge upp sin dotter för att du har träffat någon som bor 40 mil bort och som dessutom har egna barn?


    Förstår ditt ex, jag hade vägrat att bli av med mitt barn sådär och pga egoistiska handlingar från mitt ex.


    Om du vill flytta så lär det ju bli utan dottern.

  • Anonym (tess)
    klockis16 skrev 2016-06-01 00:21:01 följande:
    Visst är de så, Nu finns de bakom liggande saker oxå som gör att jag inte litar 100% på mitt ex. Och varför ska jag ge upp min dotter för att jag vill flytta? Samma sak tycker jag?

    För att det är just det, DU väljer att flytta. Inte exet. Inte dottern. DU.

  • Anonym (tess)
    terfje skrev 2016-06-01 05:45:39 följande:

    Förstår ditt ex. 40 mil är inte en liten bit bort. Min sambos ex flyttade 35 mil bort och min sambo fick boendet. Självklart är det att min bonus behöver umgänge med sin mamma vilket hon har på lov och extra helger,men det sliter fruktansvärt på ekonomin när vi ska hämta hem bonus en gång i månaden. Den som flyttar bör stå för alla resor till och från umgänge.

    Loven inga problem men extra helgerna när bonus mamma hämtar på onsdagen i skolan måste vara ledig torsdag och fredag ifrån skolan och vi måste hämta hem på söndag.

    Vi går med på det så länge skolan tycker det är okej.


    Har ni inte fått tilldömt att umgängesföräldern ska stå för resekostnader? Det fick vi och enligt Familjerätten var det praxis.
  • Anonym (tess)
    terfje skrev 2016-06-01 13:07:07 följande:

    Det är till dömt att mamman står för kostnaderna för att hämta sin dotter här och att pappan ska stå för kostnaderna för att hämta sin dotter hos mamman när umgänget är slut. Många jag har pratat med tycker att detta är konstigt.


    Det håller jag med om, mkt konstigt.
Svar på tråden Får inte flytta för mitt ex